promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV11: nagyon kegyetlen intim gyantát kapott egy villalakó odalent – bizarr jeleneteket láthattak a nézők
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ 11 még egy hónapja se fut, de már most tele vagyunk abszurd jelenetekkel.

Zakatol tovább a Való Világ legújabb évada az RTL Kettőn, ahol közeledik a második párbaj. Ebben a szezonban is volt egy hirtelen kiesés, amikor VV Lamin távozott, aztán VV Melina VV Henrikkel mérkőzött meg, és a VV11 rajongói úgy döntöttek, hogy utóbbit nem szeretnék tovább a képernyőn látni.

VV Pirosnak stílusosan volt egy piros kendője, vagyis kiküldhetett volna maga helyett valaki mást a párbajra, de ahogy a múltkor megjegyezte, ez meg se fordult a fejében. Talán el is felejtette, hogy a végén 36 millió forint a tét? Persze lehet ez is a taktika része, hogy megkedveltesse magát kicsit a nézőkkel, ha már a villalakók őt akarják kint látni.

Közben akadt egy kis gond, mivel a kiválasztott a kiválasztásig nem mondhatja ki annak a nevét, akit ki akar hívni. Mivel VV Piros ezt megtette, így VV Bibit nem hívhatta ki, ezért esett a választása VV Anitára. A többiek hamarosan izgulhatnak majd, hogy ki tér vissza.

Nagy gondban lesz az RTL, ha a Való Világ 11 végén össze kell válogatnia a legbizarrabb jeleneteket, mivel egy hónapja se tart a játék, de már most rengeteg van belőlük. Ezeknek sokszor főszereplője VV Rico, akinek valóban van egy agyament stílusa, de ezzel egy kisebb rajongótábort is ki tudott alakítani maga köré. Az olasz csődör élvezi az életet, és tényleg ami a szívén, az a száján.

Múltkor azt is kivesézte VV Danival, hogy VV Krisztinek milyen fenomenális popsija van. Megjegyezte, hogy odakint három hónap volt a legtöbb idő, amíg nem szexelt, és ha kell, odabent is ki fogja bírni. A testét mindenesetre előkészítette a dologra, mivel pucér lett mindenhol.

A villalakó az egyik nap megborotválkozott, és most a többi testrészét is kezelésbe vették a fiúk. Biztosan sokan hitték azt, hogy valamelyik lány kap intim gyantát, de nem, VV Ricóról van szó, ráadásul olyat is bevállalt, amit senki más nem merne. Olyan bizarr jelenetek következnek, mintha a Tök alsó című filmbe csöppennénk.

Közben VV Rico azért ügyeskedett is picit. A villafiú megcsillogtatta a házias oldalát, és seprűt ragadva, egy szobalányt is megszégyenítve vette kezelésbe a luxusbörtönt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás