promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy balhéba keveredett Tom Cruise, egy kollégája tálalt ki róla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Cruise egyetlen mondat miatt került komoly slamasztikába.

Ez az év kifejezetten jó volt Tom Cruise számára, hiszen 36 esztendő után kijött a Top Gun folytatása, a Top Gun: Maverick, ami sokak meglepetésére gigantikus siker lett, így ismételten bebizonyosodott, hogy ő még mindig egy igazi világsztár. Természetesen azóta is rebesgetik Hollywoodban és a környékén, hogy ezek után elkészülhet a Top Gun harmadik része, de annak van egy komoly feltétele is:

Tom Cruise sokáig boldog lehetett a Top Gun: Maverick sikere miatt, de most úgy tűnik, hogy komoly balhéba keveredett egy régi eset végett. Biztosan sokan emlékeznek még a 2014-es A holnap határa című látványos sci-fire, amiben Emily Blunt mellett láthattuk őt. Nos, Tom Cruise állítólag mondott a színésznőnek a forgatáson egy sokak szerint felháborító mondatot, ami miatt most szexistának nevezik őt:

„Ne legyél már p*nci!”

Szinte népharag zúdult Tom Cruise-ra a fent olvasható mondata miatt, amit maga Emily Blunt osztott meg a nyilvánossággal egy interjú során. Most viszont kiderült, hogy félreértés volt az egész botrány, mivel a színésznő egyáltalán nem negatív hangnemben mesélte ezt el, hanem pont ellenkezőleg: Tom Cruise poénból mondta ezt neki, hogy megnevettesse őt egy bizonyos szituációban, ez pedig be is vált, és azóta is egy kellemes közös emlék számukra, ami máig megmosolyogtatja őket.

Ezek alapján az emberek egy része úgy akadt ki valamin, hogy pont az érintetteket nem vette figyelembe. Emily Blunt és Tom Cruise nagyon jó kapcsolatot ápolnak, a barátságukba belefér az ilyen jellegű poénkodás, vagyis feleslegesen támadták a világsztárt – a színésznő pedig volt olyan rendes, hogy tisztázta a félreértelmezett szituációt, ráadásul még azt is elmondta, hogy nagyon szereti Tom Cruise-t, aki mindig nagyon jól bánt vele.

Itt lehet megnézni A holnap határa magyar előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás