promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schumacher Vanda csipkés melltartóban, szétnyitott felsővel fenyegeti a betörőket
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megpróbáltak betörni Schumacher Vandához, ő pedig egy dögös képpel fenyegette meg a betörőt.

Az Éjjel-nappal Budapestből ismert Schumacher Vanda szépen feltört az utóbbi hónapokban, ugyanis szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, majd ő lett a BeleValóVilág műsorvezetője is. Nemrég viszont mondhatni jócskán előre lépett, hiszen ő váltotta a hirtelen távozó Nádai Anikót a Való Világ 11 műsorvezetőjeként, ezzel pedig megkapta élete eddigi talán legnagyobb szakmai lehetőségét.

Schumacher Vandát az eddigi visszajelzések alapján nagyon szeretik a nézők, Instagramon is már több, mint 81 ezren követik. A fiatal színésznő elég közeli kapcsolatot ápol a követőivel, hiszen minden gondját-baját megosztja velük, így arról is első kézből tájékoztatta őket, mikor megharapta őt egy óriásteknős – de most egy ennél is rémisztőbb dolog történt vele, ami biztos, hogy sokak rémálma.

Schumacher Vanda elmesélte, hogy éppen otthon volt, a fürdőben készülődött, mikor úgy hallotta, hogy kinyílik a bejárati ajtaja, és valaki bejön. Azt hitte, hogy a testvére az, de mivel nem hallott köszönést, így rögtön kirohant. Tárva-nyitva találta az ajtaját, a bejárata előtti lengőajtó pedig mozgott, vagyis minden bizonnyal besurrant hozzá egy betörő – de szerencsére nem vitt el semmit.

A híresség persze nagyon kiakadt, hiszen egy ilyen eset teljesen lerombolja az ember biztonságérzetét, de azért bevallotta, hogy nem volt kulcsra zárva az ajtaja. Schumacher Vanda ezek után segítséget kért a követőitől, akik leginkább azt tanácsolták neki, hogy erősítse meg a biztonsági rendszert, és rakasson fel kamerákat, vagy riasztót – de ez az ötlet nem tetszett a színésznőnek, mivel nem akar pénzt költeni az ilyen bűnözők miatt.

Schumacher Vanda a közösségi oldalán megosztott egy dögös fotót magáról, amin csipkés melltartóban, szétnyitott felsőben láthatjuk őt – a csábító képhez viszont nem kedves szavak, hanem egy fenyegető üzenet társult:

„A betörőnek üzenném, hogy ha bejön a lakásba akkor valószínűleg nem ez a látvány fogja fogadni, hanem valami sokkal rosszabb”.

Itt lehet megtekinteni a fent említett felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás