promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Görgényi Fruzsitól még Schobert Norbi is retteg a Farm VIP-ben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Farm VIP játékosai szerint Görgényi Fruzsi csak színészkedik a műsorban.

Még vége sincs a magyar színésznő, Szorcsik Viki és az Exatlonos Mischinger Péter közötti nyílt vitának, amikor is a TV2 Farm VIP valóságshow legutóbbi adásában újabb celebek csaptak össze egymással. Kivételesen most nem az egykori Jóban Rosszban sztárjáról van szó, bár a sértettségét most is nehezen tudta leplezni.

Az újonnan keletkező cicaharc Völgyi Zsuzsi és Görgényi Fruzsina között zajlott le. Olyan szinten egymásnak estek, hogy a Romantic együttesből ismert énekesnő

mosolygós gyilkosnak, sunyinak, hátba támadó sz*rkeverőnek nevezte Fruzsit.

Mire a Barátok közt egykori Gigije tagadással kezdődő reagálással vágott vissza az énekesnő vádjaira:

„nem vagyok sunyi. Forszíroztam egy beszélgetést, hogy legyen egy utolsó lehetőség békülni. Szépen akartam beszélni veled, de úgy látszik, hogy nem lehet. Napok óta azt érzem, hogy elfordultál tőlem. Felnőtt ember vagy, a saját cselekedeteidért te vagy a felelős”.

Nem igazán lett közös nevező a celeblányok között, viszont ez az adás L.L.Juniornál is kicsapta a biztosítékot. Junior az Insta-Storyjában osztotta meg, hogy épp Fatimával ült az autóban az említett adást nézve, amikor is a kifakadás megtörtént.

„A Völgyi Zsuzsi testvérünket hagyjátok békén, jól mondom, Fati?”

- kérdezte a rapper, és elkezdte mondani, hogy aki Zsuzsit bántja, azt letiltják. Természetesen utólag hozzátették, hogy csak viccelnek.

A TV2 azonban nem viccel a játékkal, és december 15-én újabb versenyző esett ki, aki nem más lett, mint Budavári Fülöp. Szorcsik erre jó szokásához híven csak káromkodott egyet.

Görgényi Fruzsitól többen is tartanak a Farm VIP játékosai közül, Schobert Norbika elmondása szerint fél attól, hogy ő lesz a színésznő következő áldozata. Völgyi Zsuzsi szerint Fruzsi azt hiszi, hogy ez az egész játék is a színészkedésről szól, ő pedig nem is ért máshoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás