promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Carrie Fisher lánya vadítóan néz ki lenge öltözetben, de Lola csábító bőrruhájától is sokaknak az álla le fog esni – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Billie Lourd és Lola nagyon szexi, de a legnagyobb villantásokat Emmy Elliott hozta össze.

A Star Wars-filmek Leia hercegnőjeként világhírűvé vált Carrie Fisher sajnos már nincsen köztünk. A legenda lánya, Billie Lourd is belekóstolt a színészkedésbe: ő is feltűnt néhány új Star Wars alkotásban, de az Amerikai Horror Storyban is. Most örömhírt közölt az Instagramon, mivel Austin Rydell színész és producertől megszületett a második gyereke. Most a válogatásban kicsit visszamentünk az időben, hogy megmutathassuk őt fürdőruhában. Ez biztosan egy kis forróságot fog okozni így december közepén.

Lolát tiniként ismerte meg az ország, de már 34 éves, és kimondhatjuk, hogy jót tett neki a kor, na meg az átváltozás. Most szingli, és várja, hogy rátaláljon az igazi, akivel végre bele tudna vágni a családalapításba. Az énekesnő igyekszik a médiában is megállni a helyét. Most a SzerencseSzombatnak a műsorvezetője, de sok helyen fel szokott tűnni. Hétvégén a Csináljuk a fesztivált című népszerű műsorban is fel fog tűnni. Lola igazán dögös bőrruhában, de tőle is elővettünk néhány bikinis fotót.

Emmy Elliott az írta ki az Instagram-oldalára, hogy mindig győz. Nos, a színészkedésben annyira nem sikerült, mert inkább csak háttérszerepeket kap, de az Instagram-oldalát nagyon rendben tartja, ahol nemsokára 1 millió követője lesz. Van néhány fotója, ami már tényleg túl erotikusra sikerült. Mindenképpen érdemes szétnézni az oldalán.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás