promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett formás műmellein úgy feszül a ruha, mintha meg akarná fojtani őket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babett egy igencsak csábos képpel jelentkezett a közösségi oldalán.

Sokan a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban ismerték meg Köllő Babettet, aki az utóbbi pár évben olyan szinten feltört, hogy arra talán még nem is volt példa a magyar televíziózásban. Egymás után tűnt fel a sikerműsorokban, és a Sztárban sztár leszek! mestereként is maradandót alkotott Majka, Pápai Joci és Tóth Gabi mellett – nem egyszer okozott szinte botrányt azokkal a merész ruhakölteményekkel, amiket ott viselt.

Egyesek szerint Köllő Babett az ország egyik legdögösebb színésznője, és ezt szinte mindig bizonyítja, amikor a képernyőn van. Az biztos, hogy elképesztően csábító a híresség, és ezzel valószínűleg ő is tökéletesen tisztában van, hiszen rendszeresen oszt meg magáról szexi, bevállalós képeket a több, mint 247 ezer követővel rendelkező Instagram oldalán – a rajongói legnagyobb örömére most is így tett.

Köllő Babett egy feszes egyberuhába bújt, ami olyan szinten feszült a hatalmas szilikonmellein, hogy jó eséllyel levegőt is alig tudott venni ebben a vadító ruhakölteményben, ami természetesen csodálatosan állt rajta – sőt, a felvételen az egyik pántja alá nyúlt a színésznő, mintha le akarna vetkőzni, ez pedig biztos, hogy rendesen megmozgatta a hódolói fantáziáját.

Köllő Babett ezzel a fotóval pillanatok alatt nyári hőséget varázsolt az emberek szívébe, hiszen fantasztikus látványt nyújt ebben a ruhában, ami megmutatja, hogy milyen tökéletes alakja van a hírességnek – ezek után egyáltalán nem meglepő, hogy ilyen sokan odavannak érte, hiszen ő egy igazi bombázó, aki mindenhol a figyelem középpontjába kerül a szépségével.

Itt lehet megnézni Köllő Babett csábos képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás