promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi olyan bevállalós képet rakott ki, hogy még Molnár Nini sem bírta szó nélkül hagyni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi egy tűzforró fotóval lepte meg az embereket.

Tóth Andi mellett talán Szabó Zsófi magánéletével foglalkozik leginkább a magyar média, bár mivel a botrányos énekesnő a VALMAR énekese, Marics Peti mellett kötött ki, így most ismét az RTL csinos műsorvezetője az, akit folyton összeboronálnak valakivel, legalábbis pletyka szinten. Már hosszú idő eltelt, mióta a híresség szakított Shane Tusuppal, de még a mai napig szinte heti rendszerességgel felmerül, hogy újra összejönnek.

Jó kérdés, hogy az embereket vajon miért érdekli ennyire Szabó Zsófi szerelmi élete, de talán abban rejlik a válasz, hogy ő egy valóban elképesztően szép nő, aki bárhova is megy, ott szinte biztos, hogy rögtön a figyelem középpontjába kerül. Sőt, még Instagramon is hatalmas iránta az érdeklődés, hiszen lassan 400 ezer ember követi őt a platformon – ez pedig kiemelkedően jó teljesítménynek számít a magyar influenszerek között.

Az emberek többsége nagy valószínűséggel azért követte be Szabó Zsófit, hátha rak ki magáról dögös képeket, és szerencsére nem kellett csalódniuk, ugyanis a műsorvezető rendszeresen posztol olyan felvételeket magáról, amiken nagyon csábító – a minap például nedvesen pózolt, miután pizsamástul befeküdt egy kádnyi vízbe, és közben vadító tekintettel nézett a kamerába.

A fotó annyira szexi volt, hogy még az ismert tervező és celeb, Molnár Nini is odakommentelte egy pár szívecske kíséretében a „Love”, vagyis szeretet szót, vagyis neki is nagyon bejön Szabó Zsófi bevállalós képe, amit alább lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás