promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nehéz eldönteni, hogy Takács Zsuzsi, vagy Demi Rose feneke és dekoltázsa a csábítóbb – válogatás
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül Sydney Lint fogja felforrósítani a hangulatot ezen az esős napon.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi szakítottak egymással, és volt olyan pont, amikor azt érezték a bulvármédia rajongói, hogy innen már tényleg nincsen visszaút. Aztán a páros ősszel bejelentette, hogy ismét egy párt alkotnak. Megpróbáltak barátok maradni, de közben rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Ha minden jól megy, akkor a páros össze is fog házasodni, és majd valamikor érkezhet a baba. Takács Zsuzsi a Konyhafőnök VIP-ben is megmutatta magát, persze itt a válogatásban a villantásai kerülnek főszerepbe.

Demi Rose amatőr modellként indította be a karrierjét az Instagramon, de ma már igazi profi. Éli az életet, mert tényleg bejárja az egész világot, és mindenhol villant egy nagyot. Vártuk a pillanatot, hogy Instagramon elérje a 20 milliós követőtábort, de ez a szám visszaesett 19,8 millióra. Ettől az angol modellnek így is arcpirítóan sok rajongója van. Demi Rose nem olyan rég ismét levette a melltartóját, na meg a tökéletes fenekét is megmutatta.

Végül jöjjön egy igazán dögös és bevállalós influenszer, Sydney Lint, aki imádja bikiniben megmutatni magát, na meg a csodás fenekét. Rengeteget felületen elérhető, amiket ide kattintva értek el. Természetesen van köztük olyan is, ahol jóval többet láthattok belőle.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás