promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Melina őrülten figyelt, hogy ne villantson cicit, de végül csak robbantott egy nagyot
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Melina még zuhanyzóban is visszafogott, de a Való Világ kamerái elől nincs menekvés.

Folytatódik az úgynevezett páros hét a Való Világ 11-ben, ahol a fiúknak választaniuk kellett egy lányt maguk mellé, akivel gyakorlatilag végigromantikázzák ezt a hét napot. Mivel eddig VV Lamin és VV Henrik esett ki, vagyis két fiú, így a lányok vannak többen a villában.

Édeshármas nem alakulhatott ki, így VV Barnával állandóan huncutkodó VV Reni egyedül maradt. Előbbi ugyebár már VV Piros bugyijába is bejutott (persze csak kézzel), de most azzal van elfoglalva, hogy VV Krisztit hódítsa meg. Ha ez nem fog neki összejönni, van rá esély, hogy a VV11 dzsigolója visszamegy VV Renihez vigasztalódni.

Új románc is van kibontakozóban a Való Világ új évadában a sok dráma, és a 18 karikás jelenetek mellett, mivel VV Melina és VV Dani igazán kezdenek egymásra találni. Ezt valószínűleg a nézők is szerették volna, mivel a párbaj során a lányt jutatták vissza a villába, és nem VV Henriket.

A múltkor VV Melina és VV Dani egy romantikus csillaglesen vehettek részt, miután őket szavazták meg a legösszeillőbb párosnak. A randi a nyugiszobában végződött, ahol a paplan alól hangos cuppogások hallatszódtak, szóval megkezdődött a csókpárbaj. Persze ennél több nem történt, mivel azt mindenki kiszúrta volna.

VV Melina el is mondta, hogy nagy szükségük volt arra, hogy csend legyen, kettesben tudjanak maradni, és végre senki ne duruzsoljon a fülükbe. Persze közben arra is szántak időt, hogy kibeszéljék kicsit a többieket.

VV Melina és VV Dani már együtt is zuhanyozott, de ott persze semmi sem történt. A lányok még fürdőruhában tisztálkodnak, és VV Melina kiemelten figyel arra, hogy ne villantson meg semmit. Hát késő, mert a Való Világ kamerái mindent látnak, szóval a párbajról visszatérő lány cicit villantott, még ha véletlenül is.

Közben VV Dani bevallja a videóban, hogy azt szeretné, ha VV Melina szenvedélyesen, érzékien és vadan nyúlna hozzá. Lehet lesz itt még több is, mint pár ártatlan csók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás