promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Méregdrága kocsival közlekedik a Barátok közt gyönyörű sztárja, így néz ki a csúcsverda
Borítókép:  youtube.com/Erősebb Igen (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Izabella megmutatta, milyen szép kocsival járja az utakat.

A legtöbben minden bizonnyal a Barátok közt című legendás sorozatból ismerik Varga Izabellát, aki évtizedeken át Dr. Balogh Nóra szerepében tündökölt az RTL Klub képernyőjén. A széria a rajongók legnagyobb bánatára tavaly véget ért, és ezzel lezárult egy fontos korszak a magyar televíziózásban – és egyben a színészek életében is új időszámítás kezdődött, hiszen addig biztos pont volt számukra a Barátok közt.

Sokak kedvence volt a sorozatban Varga Izabella, és nem csupán a tehetsége, hanem a szépsége miatt is. Nem csoda, hogy rengetegen őt tartják minden idők egyik leggyönyörűbb magyar színésznőjének, aki mondhatni modellként is bizonyított már, hiszen a közösségi oldala tele van jól beállított fotókkal, amiken természetesen csodálatosan állnak rajta a különböző ruhadarabok.

Varga Izabella nemrég megmutatta a követőinek, hogy milyen kocsival jár, és mindenkinek leesett az álla, ugyanis a felvételek alapján elvileg egy nagyjából 11,6 milliós Honda Civic szolgálja ki a színésznőt az utakon – sőt, mint kiderült, a járműnek még a csomagtere is tökéletes a híresség számára:

„Anya évente egyszer elorozza a virágainkat: átülteti, tápoldatozza, és szerintem meg is bűvöli őket, amiért nagyon hálásak vagyunk! Ahogy a Honda Civicnek is: megnövelt csomagterével a hazaszállítás is gyerekjáték volt...”

Ezek alapján a Barátok közt sztárja teljesen elégedett a Hondával, így valószínűleg nagyon örül annak, hogy ilyen megbízható, hű társra lelt az utazásai során – az biztos, hogy rengetegen örülnének egy ilyen csúcsverdának, sokan zokszó nélkül elfogadnák, ha úgy alakulna.

Itt lehet megnézni Varga Izabella posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás