promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Ázsia Expresszben még Győzikével balhézott, de most Kozso teljesen új arcát ismerhetjük meg
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tartozás ide vagy oda, a 90-es évek népszerű zenészének jól megy a sora.

Az egykori 90-es években alakult népszerű zenekar, az Ámokfutók frontembere elég sok mindenen van túl az utóbbi években. Kezdődött ez azzal, hogy 2019-ben napvilágot látott egy letartóztatási felvétel, ami alapján kiderült, hogy illegális bevándorlás gyanúja miatt Kozsót, vagyis Kocsor Zsoltot Amerikában letartóztatták és több mint egy hónapot  le is kellett ülnie az ottani börtönben.

Idén augusztus utolsó napján Kozsó a Pesti Központi Kerületi Bíróság épületében volt, hogy elkezdődjön egy itthoni tárgyalása, ezt akkor a Blikk szemlézte le. Az ügyet még egy 2015-ben az énekesnél dolgozó hölgy indította, miszerint Kozso akkoriban a vállalkozása miatt 10 millió forintot kért tőle kölcsönben, azóta ezt azóta sem fizette vissza neki. A tárgyaláson egyébként meglepő fordulat állt be, mert bár Kozso nem volt jelen, de az említett nő Ágnes mindent visszavont és kijelentette, újra élettársi kapcsolatban van a magyar zenésszel.

Hogy mennyire volt igaz, azt nem tudni.

Ezek után a nem is olyan rég véget ért Ázsia Expressz egyik adásában Gáspár Győzike volt az, aki kijelentette, Kozso tartozik neki 1 millió forinttal, mire a válaszreakció sem maradt el és a magyar producer akkor így fogalmazott a Borsnak:

„Egy Győzike kijelentést egy TV műsorban úgy érzem, nekem nincs miért kommentálnom. Nevetségesnek tartom az egészet."

Majd Kozso perrel kezdte el fenyegetni a showman-t:

A minap azonban a Sláger Kultban volt hallható Kocsor Zsolt, és teljesen úgy tűnt, mint aki elégedett a mostani életével. Őszintén mesélt is a családfájáról, hogy kinek milyen szerepe van a művészetekben,

„Kevesen tudják, de nekem mindig is az életem része volt a festészet, az alkotás ezen formája is. Anyukám is festőművész, nagypapám faszobrász, de az egész családot átjárja a művészetek iránti rajongás. A testvérem lánya is festőművész, kiállításai vannak Londonban. Az én lányom pedig elképesztő könyveket ír."

Az is kiderül a beszélgetés közepén, hogy az énekes számára mit is jelent a festészet,

„amikor túl voltam két agyvérzésen, eltört a gerincem leginkább a festészeten keresztül kommunikáltam."

Egyébként kiállításai voltak már az elmúlt időszakban Szingapúrban, Hongkongban és Párizsban is. Utóbbiban volt egy kis segítsége is,

„Anyukám, aki a Louvre restaurátora is volt, sokat segített a párizsi kapcsolatokkal. A festményeim nagy része most is ott, Párizsban van. Itthon 100-150 darab van, február végétől március végéig pedig jó néhányat meg lehet majd tekinteni belőlük egy fővárosi galériában. Kemény kiállítás lesz, a műveken keresztül elevenedik majd meg a világlátásom és mindaz, amiken átmentem."

Aztán még ki tudja, lehet e kiállításmegnyítón, Győzike fogja mondani a főbeszédet.

A képzőművészet mellett azonban az Ámokfutó is még aktívnak mondható, hiszen például 2020-ban az EFOTT-on is felléptek:

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás