promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brazíliának szurkol a vb-n a bombázó tetovált modell, de Görög Zita is hatalmasat villantott – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Laura Quintero közben nagyon hirdeti, hogy nem használ Facebookot, se Twittert, de azért az Instagramon mindent belead. 

A tetovált modell, Mayara Lopes pózolt már Pikachus bikinibe is, de zöld tangában megmutatta azt is, hogy ő bizony Brazíliának szurkol a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon. A statisztikákkal foglalkozó Gracenote elemzése szerint a negyeddöntők előtt Brazília-Portugália döntőre van a legnagyobb esély. Előbbi Horvátországgal, míg Ronaldóék Marokkóval csapnak majd össze a negyeddöntőben. Mayara Lopes közben nem a stadionban, hanem az Instagramon szórakoztatja a közönséget a roppant tüzes fotóival.

Görög Zita még mindig észveszejtően szexi, pedig már régen elmúlt 40 éves. Természetesen ő is azoknak a táborát erősíti, akik nyugodtan letagadhatnak jó pár évet a korukból. Az egykori modell színésznőként is bizonyított, például szerepelt az Underworld filmekben is. Instagramon most egy kívánatos fekete melltartóban mutatta meg magát.

Végül érkezzen egy új lány, aki az Instagram oldalán jelezte, hogy sem Facebookra, sem Twitterre nem hajlandó regisztrálni. Még jó, hogy a képmegosztón roppant aktív, és iszonyatosan kívánatos fotókkal szokta meglepni a követőit. Biztosak vagyunk benne, hogy Laura Quintero rengeteg új rajongót fog magának szerezni.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás