promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi mindent leleplezett: így sikerült feldolgoznia Berki Krisztián halálát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sokak által nem kedvelt magyar celeb őszintén beszélt a gyászáról.

Berki Mazsi ellen való negatív gyűlölet hullám ténylegesen Berki halálával kezdődött el. A médiában sorra jelentek meg olyan cikkek az özvegyről, aminek hatására a kommentelők többsége luxusözvegynek és pénzéhesnek nevezte, és javarészt a szerelmét is megkérdőjelezték Berki Krisztián irányába. Kicsit Mazsi is rátett mindig egy-egy lapáttal ezekre a botrányokra az előzetes viselkedésével, hiszen néha olyan volt, mintha nem érezné azt, hogy a dolgainak következményei vannak és vannak, akiknek máshogy jön le az, ahogyan ő éppen viselkedik. Persze, a megfelelési kényszer nem jó, de a nem megfelelésre törekvés nem egyenlő azzal, hogy olyan elvárásokat vársz másoktól, amiknek igazából abban az adott pillanatban te sem felelsz meg.

A lelkibékéhez való eljutáshoz pedig olykor fájdalmas és nehéz az út. Egy trauma-, illetve gyászból való újjáépítés úgyszintén kínkeserves. Mazsi már a hivatalos Instagram oldalán feltöltött fotókat Baliról, és olykor ki is fejtette a véleményét emberekről és helyzetekről, amik segítették őt a haláleset után, de talán most először beszélt erről ilyen nyíltan nyilvánosság előtt.

A Mokka vendége volt legutóbb, ahol a jógatudását is bemutatta.

„A jógával igazából akkor ismerkedtem meg, amikor láttam édesanyámat, hogy jógázik. Illetve volt egy kicsi időszak, amikor az édesapám is jógázott,"

kezdte el Mazsi, avagy Berki Renáta a Mokkás interjút, de őszintén megvallotta akkor még nem érezte magáénak ezt a tevékenységet.

„Isten igazából az életembe akkor lépett be, amikor elvesztettem a férjemet és a kislányommal kiutaztunk Balira, Anna táborába, ott ismertem meg igazán a jógát és szerettem meg."

Emellett pedig kiemelte, hogy Adriennek, a jógatanárának és Balinak volt a legnagyobb szerepe abban, hogy a gyászidőszakot túlélte. Enne kapcsán pedig elmondta a végén, hogy erről még Berkivel is tudtak beszélni, hogy a sport az hihetetlen fontos lesz a közös kislányuk, Emma életében is és

reméli, hogy meg fogja tudni találni azt a sportot, ami megfelelő lesz a kislányának a jövőben.

 [[kep1]]

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás