promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Lissza és VV Anita nyelvei összetalálkoztak, a zuhanyzóban is huncutkodtak a lányok
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ fürdőjében sincs menekvés a kamerák elől, de ezt a villalakók is nagyon jól tudják.

Száguld tovább a Való Világ 11, ahol már rengeteg minden történt a játékban. Eddig két fiúnak kellett távoznia a villából: az egyik VV Lamin volt, a másik pedig VV Henrik.

VV Melinát a bent lévők gyenge karakternek tartották, de a nézők úgy döntöttek, hogy még többet akarnak belőle látni. VV Henrik MILF-vadászként az ingyen kajáért érkezett, de csalódottan távozott a párbaj után. Az elkövetkezendő egy hét is sok izgalmat tartogat a villalakók számára. Megalakultak ugyanis a villapárok, és kezdetét veszi a Páros hét. Hogy ez mennyi drámát fog tartogatni a nézők számára, az majd kiderül.

Közben történtek extrém dolgok, és hát ki más nevéhez kötődne az egész, mint a Való Világ 11 ügyeletes dzsigolójához, VV Barnához. A lenti cikkben megnézhetitek, hogy juttatta a csúcsra VV Renit a nappaliban, miközben körülöttük még mozgás volt. Sőt, ha ez nem lenne elég, VV Piros még le is ült hozzájuk kicsit, akinek VV Barna szintén csapja a szelet.

Most retrózunk egy kicsit, mivel nem rég jelent meg a videó, amikor VV Lissza és VV Anita nyelve összetalálkozott egymással. A villalakók üvegeztek, és hát igazán bevállalósak voltak. Itt is érződik, hogy teljesen ki tudták zárni a kamerákat. Ekkor még VV Henrik bent volt a villában, és közelről nézhettek a lányok csókcsatáját.

Most pedig érkezzen egy kis kukkolás, amit továbbra is imád a közönség, főleg, ha zuhanyzós jelenetekről van szó. Mindenki tudja ugyebár, hogy a BeleValóVilág kamerái elől nem menekülhetnek a játékosok. Eddig a zuhanyzóban csak a pasik meztelenkednek, de a női villalakók még nem mertek villantani, csak bikiniben. Kiderül, hogy ez meg fog változni valamikor.

Fürdés közben nézhetitek meg VV Lisszát, vagy például VV Anitát is. A villába visszatérő VV Melina együtt zuhanyzott VV Danival, de nem történt köztük semmi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás