promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Anita felpattant az ágyban VV Barnára, és a fenekét kitolva lovagolt egy picit
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem biztos, hogy sokan meglepődnének, hogy ha VV Anita egyszer VV Barna ágyában kötne ki.

Nincs megállás, és zakatol tovább a Való Világ 11. Jól nézzük meg ezeket a villalakókat magunknak, mert közülük valaki 36 millió forinttal lesz gazdagabb. A benti játékosok VV Melinát kis szürke kisegérnek tartották, és igazán meglepődtek, amikor ő jött vissza a párbajról, VV Henrik pedig kint maradt.

A Való Világ előző szezonjában is igazán lenézték VV Vivit, legalábbis nem tartották erős karakternek, de végül a nézők mégis úgy döntöttek, hogy ő viheti haza a főnyereményt. Bizony, nem a benti villalakókat kell levenni a lábukról, hanem a kinti embereket.

 [[cikk1]]

Annyi biztos, hogy VV Barnára rengetegen kíváncsiak, de sokan nem is szeretik. Lehet ő lesz az, aki meg fogja dönteni VV Virág és VV Dani szeretkezési rekordját? Úgy néz ki ez nincsen kizárva, mert annyira nem tud parancsolni magának odalent, hogy VV Renit a nappaliban elégítette ki. A videót a fenti cikkben meg is nézhetitek.

Ha ez nem lett volna elég, még VV Piros is odaült hozzájuk kicsit, akiért VV Barna szintén odavan. Innentől bátran kimondhatjuk, hogy a villafiú a VV11 ügyeletes dzsigolója. A múltkor még azt is megmerte csinálni, hogy kicsit kényeztette VV Pirost, majd átment VV Renihez egy menetre. VV Barna persze már az elején elmondta, hogy minden lányban képes meglátni a jót, mindegy milyen.

Most újabb pikáns képsorok érkeztek, de persze csak ruhában. Miközben VV Barna és VV Rico csigusszal játszottak, VV Anita felpattant az ágyban az előbbire, és lovagolni kezdett. Lehet ő lesz a következő, akire VV Barna lecsap? Sok néző szerint ez egyáltalán nem lenne meglepő.

Közben előfordulhat, hogy alakul egy újabb kapcsolat a Való Világ 11-ben. Egyenes vagy göndör legyen VV Melina haja? Miközben erről döntöttek VV Danival, a srác hátulról átkarolta, majd hosszasan magához szorította a lányt, aki eközben a kezét simogatta. A szürke kisegérnek tartott lány igyekszik egyre többet megmutatni magából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás