promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Reni a szájába vette profi módon, VV Lissza pedig a zuhanyzóban pucsított bikiniben
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A héten a Promotions.hu legpikánsabb cikkei között egyértelműen a Való Világ 11. szériájával kapcsolatos tartalmak hódítottak, de azért Nádai Anikó és Ördög Nóra villantásaira sem lehet panaszunk.

Kezdjük a sort VV Reni és VV Barna bájos csevejével. Barna azzal érvelt a bevállalós leányzónak, hogy heti négyszer szeretett volna szeretkezni, és eddig bizony csak három alkalomra került sor. Reni visszakérdezett, hogy miért akarna vele szexelni, erre nemes egyszerűséggel úgy felelt Barni, hogy az egekig dicsérte Reni orális képességeit. 

A villa egyik szépsége, VV Lissza zuhanyzás közben elképesztő produkciót lejtett a tévénézők számára. Megvillantotta tökéletes idomait bikiniben, miközben VV Ákos készített iszonyatosan bevállalós fotókat róla a fürdőben.

Ördög Nóra már jó pár éve a TV2-n tündököl, méghozzá nagy sikerrel, hiszen rendre a csatorna sikerprodukcióinak arca. A gyönyörű műsorvezetőnő ezúttal fehérneműre vetkőzött, és megmutatta csinos alakját Instagram oldalán. 

Nádai Anikó nélkül nem lehet elképzelni a Való Világot, a valóságshow-hős nyár óta pedig már kétszeres anyuka. A magyar közszereplő ellátogatott a budapesti Aquaworld-be, és megmutatta tökéletes alakját és dús dekoltázsát a szülés után.

Keretes szerkezetben zárjuk a sort egy újabb Való Világ 11 anyaggal, ezúttal a már kiesett VV Lamintól volt hangos a hazai bulvársajtó. VV Bibi többször is arra kérte Lamint, hogy „maszturbásan" izgassa őt, a férfi pedig bevetette az ujjait. De lehet, hogy valami mást is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás