promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árpa Attila lekerül a képernyőről, leégett VV Bibi haja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Nagy Ő lekerül a képernyőről, a Való Világ 11 játékosai pedig nem bírnak a vérükkel a villában. Heti hírösszefoglaló.

Vasárnap van, ezért ismét készítettünk egy összeállítást arról, hogy melyik voltak a Promotions legolvasottabb cikkei az elmúlt 7 napban. Heti hírösszefoglalónk első helyét éppen egy Nagy Ő-vel kapcsolatos cikk foglalja el, ugyanis Árpa Attila szerelemhajkurászása hétfőn lekerül a képernyőről. A TV2 társkereső reality-jének igen magas volt mindvégig a nézettsége, szóval biztos lesz még új évada, és már van is egy tippünk arra, hogy ki lesz a következő Nagy Ő.

A Való Világ 11 nem rég indult el, de ismét annyi a történés, hogy a nézők alig győzik kapkodni a fejüket. Bátran kijelenthetjük, hogy az RTL úgy válogatta össze a villalakókat, hogy mindig legyenek izgalmak. Az egyik buli alkalmával például VV Lissza megkörnyékezte VV Sajtit. Utóbbinak jelenleg van párkapcsolata, és megígérte, hogy hűséges lesz, ha belevág a VV11-be; csak hát Lissza olyasmit csinált a zuhanyzóban, hogy Sajti eléggé rákívánt a lányra.

VV Reni  úgy veszi a szájába, ahogy senki más a villában. A lány már jó néhányszor összefeküdt VV Barnával, és meg is beszélték, hogy hetente hányszor fogják élvezni egymás társaságát.

Kellemetlen baleset történt az egyik villalakóval, ugyanis VV Bibi haja úgy leégett, hogy aztán kopaszra kellett nyírni a fejét. Hogy mi történt ezután, azt alább olvashatjátok.

Továbbra is maradunk a Való Világnál, úgy látszik, hogy annak ellenére, hogy elég kevesen nézik a műsort, sokan szeretnek olvasni a villában történtekről. Alább VV Lamin és VV Bibi együttlétét is megnézhetitek, akik annak ellenére, hogy sokat veszekednek, csak kilyukadnak egymás mellett az ágyban.

Végezetül itt van Ördög Nóra, aki mindenkit meglepett. Ugyanis a TV2 műsorvezetője hosszú idő után kirakott magáról a közösségi oldalára egy dögös, fehérneműs fotót, amin csábosan mosolyog, és profi modelleket meghazudtoló módon pózol a kamerának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás