promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Vad angyal, Natalia Oreiro a popsijával és a félelmetes dekoltázsával gyűjtögette a lájkokat – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó is eléggé visszafogott volt, szóval a végén érkezni fog a felnőtt filmes Vina Sky, hogy robbantsa az atombombát.

Magyarországon rengeteg embert fog el a nosztalgia, amikor felcsendül a Vad angyal főcímdala. Hihetetlen belegondolni, de Natalia Oreiro idén tavasszal lett 45 éves, azonban abszolút nem látszik rajta a kor. A Vad angyal hatalmas sikert ért el akkoriban, és 63 országban vetítették, többek között az Egyesült Államokban, egész Latin-Amerikában és csaknem az összes európai országban is. Natalia Oreiro számára tényleg ez hozta meg a világhírnevet. Ő nem szokott nagyokat villantani, így a tökéletes dekoltázsát és a popsiját nézhetitek meg, de csak visszafogottan.

Alig telt el pár hónap második gyermeke születése után, Nádai Anikó máris visszatért a képernyőre, mivel várta őt a Való Világ 11. Akik nézik a szériát, azok tudják, hogy nagyon bekezdtek a villalakók, és tényleg mindent bevetnek, hogy megszerezzék a 36 millió forintot. Azért még nem bikiniben, hanem egyrészes fürdőruhában mutatta meg, hogy sikerült visszanyernie az alakját. Több kép is van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni.

A mostani rovatunk inkább volt válogatás light, de ezen segíteni fog Vina Sky az iszonyatosan bevállalós fotóival. A vietnámi származású lányt egyszerűen imádják a felnőtt filmek rajongói. A színésznő kis törékeny virágszál (152 cm és 38 kg), de ez egyáltalán nem látszik rajta. Ezek voltak mostanában a legszexibb képei!

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás