promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Sajti már egy anyukáról is lebeszélte a bugyit – közel van ahhoz, hogy megcsalja a párját a villában
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Forr VV Sajti vére, és nagyon nehezen fogja megállni, hogy ne bújjon ágyba valakivel.

Már több mint egy hete zakatol a Való Világ legújabb szezonja az RTL kettőn, de már most rengeteg minden történt. Akárcsak a Való Világ 10-ben, az idei szezonban is volt egy gyors kiesés, így VV Laminnak távoznia kellett a villából. A nézőket az sem érdekelte, hogy a fiú már összeszűrte a levet VV Bibivel, szóval akadtak pikáns jeleneteik.

A kedvenc villalakó VV Sajti után VV Piros lett, aki stílusosan megkapta a piros kendőt a nézőktől. Ez a játék időtartama alatt egy alkalommal lehetőséget biztosít a tulajdonosának, hogy ha kiválasztottá, vagy kihívottá válik, maga helyett mást küldjön párbajozni. Mindössze 24 órája van eldönteni, hogy él-e ezzel a lehetősséggel, és ha igen, akkor kit választ. Az újítás ugyebár még izgalmasabbá fogja tenni a játékot.

A villalakók közben már túl vannak egy kiválasztáson, és úgy döntöttek, hogy VV Melina fog párbajozni. A karakter eddig elég szürke volt a Való Világ 11-ben, persze ez nem azt jelenti, hogy a nézők ne szimpatizálnának vele. Ha jó embert visz ki, akkor még bent is maradhat.

VV Sajti bár nem kapott piros kendőt, de ettől még megvan a rajongótábora. A villalakó nagyon jól kijönne Curtisszel, mivel vérbeli Újpest drukker. Tudja, hogy sokaknak nem jön be a stílusa, ám ez őt egyáltalán nem zavarja.

VV Sajtina van egy négy éves kislánya, és párkapcsolatban él, de a bemutatkozásából is tudhatjuk, hogy igazi nőfaló volt régen. Rengeteg nőről beszélte már le a bugyit, és nem csak lányról, hanem anyukáról is.

A villalakónak jelenleg van párkapcsolata, és megígérte, hogy hűséges lesz, ha belevág a VV11-be. Aki nézte az előző évadokat, az tudja nagyon jól, hogy ez nem könnyű dolog. A lényeg, hogy a bezártság egy idő után az ember agyára tud menni, és elkezd keresni egy kis intimitást.

VV Sajti nem tagadja, hogy iszonyatosan kívánja VV Lisszát és VV Renit, de úgy érzi, hogy csalódást okozna a párjának, ha kiengedné a magába zárt állatot. Nagy kérdés, hogy meddig fogja ezt bírni. Érdekes, hogy VV Lissza milyen csalódott arcot vágott, amikor VV Sajti elmondta neki, hogy igyekszik hűséges maradni odabent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás