promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Steve Jobs olyan büdös volt, hogy csak éjszaka dolgozhatott?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egykori főnöke tálalt ki az Apple legnagyobb sikerei mögött álló Steve Jobsról.

A 2011. október 5-én elhunyt Steve Jobs egy igazi techzseniként, innovátorként vonult be a történelembe, hiszen az ő nevéhez köthető egyebek között az iPod, iPad, illetve az iPhone létrejötte és sikere is. Máig legendák szólnak róla, és sokak számára nyújtanak inspirációt a gondolatai, döntései, de úgy tűnik, hogy nem éppen kellemes emlékekkel rendelkeznek róla azok, akik annak idején együtt dolgoztak vele.

Steve Jobs egykori Ataris főnöke, Allan Alcorn elég furcsa dolgokat árult el az Apple géniuszáról. Sokan fel is háborodtak a szavai hallatán, hiszen nem értették, hogy miért kell ilyesmit elmondania, bár bőven akadtak olyanok is, akik szerint jól tette, mivel így egy teljesen új, váratlan szemszögből is megismerhetjük a feltalálót, aki minden bizonnyal senkinek sem volt a kedvenc kollégája.

Allan Alcorn elmesélte, hogy 1973-ban, az akkor még csak 18 éves, pályakezdő, az informatika iránt rendkívüli érdeklődést mutató Steve Jobs elég bunkó módon viselkedett a többiekkel, ráadásul annyira büdös volt, hogy az átható testszaga miatt kizárólag éjszaka dolgozhatott, hogy ne zavarjon másokat – szóval enyhén szólva nem volt éppenséggel egy közkedvelt alak a cégnél.

Steve Jobs szerencsére nem sértődött meg ezen, hiszen később még állást is ajánlott Allan Alcornnak az Apple-nél, szóval minden bizonnyal ő is érezte, hogy valami tényleg nincs rendben, és később belátta a hibáját – de ez persze csupán egy feltételezés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás