promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen felvétel került ki Lakatos Márkról, élő adásban sült fel a stylist
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk saját maga tette közzé a videót a bakiról.

Az utóbbi időben rengeteget hallhattunk Lakatos Márkról, hiszen rendszeresen készít olyan, nagy port kavaró TikTok videókat, amikben kőkeményen, és persze stílusosan beleáll a különböző hazai hírességekbe. Nemrég például Majka legújabb botránydaláról osztotta meg a véleményét, de legutóbb kivételesen teljesen más miatt íródtak róla a cikkek a magyar sajtóban: kiderült, hogy többé már nem láthatjuk őt a Reggeli műsorvezetőjeként.

Lakatos Márk csinált is egy videót ezzel kapcsolatban, amiből kiderül, hogy igazából nem az ő döntése volt, de egyáltalán nem bánja, hogy így alakult, hiszen így újabb, izgalmasabb kalandokba foghat. Ezek után talán egy új fejezet nyílhat a stylist televíziós pályafutásában, bár a híresség most emlékeztetett minket arra, hogy ő sem tud mindig tökéletes munkát végezni a kamerák előtt.

Lakatos Márk kirakott egy videót, amiben leleplezte élete egyik legnagyobb tévés felsülését: annak idején A nagy duett című műsorban, élő adásban bakizott a divatguru, ugyanis miközben Bangó Margittal énekelték Korda György és Balázs Klári örökérvényű slágerét, a „Mamma Maria”-t, ő elfelejtette a szöveget, és össze-vissza énekelt.

A nézők, illetve a közönség tagja minden bizonnyal hirtelen semmit sem vettek észre ebből, hiszen Lakatos Márk olyan profin kezelte a dolgot, hogy az valami hihetetlen. Végül a második helyezést érték el a produkcióval, szóval egyáltalán nincs miért szégyenkeznie a stylistnak.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk bizonyos szempontból azért mégis csak kellemetlen bakiját:

@lakatosmarkstyle Csillagszórók! Megvan már a #Reptér videótok? Nov. 29-ig tudjátok feltölteni a #budreptérkihívás hashtaggel, hogy bejussatok a zártkörű Korda Gyuri-Balázs Klári koncertre december 9-én! #reklám #csillagszoro #fy #fyp #nekedbe #baki eredeti hang - Lakatos Márk
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás