promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Peller Anna férje már 5 hete nem iszik alkoholt, meg akarta határozni a szélső értékeit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszútávon gondolkodik a száraz novemberrel kapcsolatban Lukács Miki.

Bombaként robbant az a hír, amikor Peller Mariann nyilvánosságra hozta, hogy válik a férjétől. A napokban olyan szóbeszédek kaptak szárnyra, hogy elvileg a válás oka a műsorvezető spirituális hite, hiszen a férje kimondottan ateista. A valóságról egyelőre még egyikőjük sem nyilatkozott, közben azonban a Peller testvérek másik fele, Peller Anna boldogan éli a családi életét.

Peller Anna férje, Lukács Miki pedig a legújabb Instagram videójában beszélt őszintén egy döntéséről, és hogy milyen hatással is van rá eddig:

„Ma van az ötödik hete, hogy nem fogyasztok alkoholt. Ezt még megspékeltem azzal, hogy bár magamat húsevőnek gondolom, de nem ettem húst sem ugyanennyi ideig."

Kezdi a kanapéján fekve Miki, és mintha ki nem mondott kérdésekre válaszolna, úgy folytatja a továbbiakban:

„Hogy miért csináltam? Meg akartam határozni a szélső értékeimet. Mi lett velem? Tök jó érzés, hogy meghatároztam a szélső értékeimet és visszavettem a kontrollt bizonyos rossz szokásom felett: 3-4 sört esténként megittam vagy 1 üveg bort, most nem iszom meg."

Arról is mesélt, hogy sokkal pihentetőbb az alvás, sokkal könnyedebben kel fel reggelente és jobb is a memóriája. Viccesen hozzátette, hogy még a bőre is sokkal szebb lett. Miki kihangsúlyozta, hogy:

„Ennek ellenére is tök jól érzem magam. Ez nem csak arról szól, hogy ne igyunk, hanem arról, hogy visszavesszük a kontrollt és tudjunk nemet mondani."

A kezdetleges fura, unottnak tűnő tekintet a végére belelendült és már a szokásos felpörgött stílusban fejezte be Anna férje a beszámolóját, sőt, úgy búcsúzott el a nézőktől és a követőitől, hogy mindenkit biztatott a száraz november tartására.

„Egyébként nem sokára itt van néhány ünnep, a Hanuka vagy a Karácsony, és akkor bizony jön a család, és ha nem is muszáj, de kell néha alkoholt fogyasztani. Pláne, ha máskülönben nem tudjátok elviselni,"

- hangzik a félig vicces befejezés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás