promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 22: a Bak a szakadék szélére kerülhet, a Halaknak pedig előkerülhet a titkos hódolója
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek vissza kell fognia a költekezést, míg az Oroszlánt hibába taszíthatja a szörnyű bizonytalansága. Sok csillagjegynek lehet elég lenne ezt a napot túlélni, és nem kell nagy dolgokat letennie az asztalra. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp, amire érdemes hallgatnod!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem árt ma fokozottan figyelned, mert zűrzavaros helyzetekkel találhatod szemben magadat. Használd a gyakorlati érzékedet, mert az nagy segítség lehet, így sikerül praktikus megoldást találnod mindenre. A racionális gondolkodás ki tud rántani a bajból. Érdemes lenne este önmagaddal foglalkoznod, és feltöltődnöd a kedvenc elfoglaltságoddal.

Bika (április 21. - május 20.)

Neked sajnos fokozottan nehezen indulhat ez a nap. Érdemes ma elkerülnöd, hogy fontos döntéseket hoz meg. Ha mégis muszáj, akkor mindenképpen kérd ki a családod, vagy valamelyik barátod véleményét. Ha van párod, ő segíthet, mert jelenleg mindenben szívesen áll melletted. Ne félj semmitől, és próbáld meg visszaszerezni a magabiztosságodat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ez nem legjobb alkalom arra, hogy elmerülj a pénzügyekben, de lehet muszáj leszel. Igazából a költekezést is vissza kellene fognod picit, mert váratlan kiadások üthetik fel a fejüket. Lehet valami el fog romlani az otthonodban, vagy egy váratlan számla kerül elő a semmiből. Készülj fel mindenre, és próbálj meg spórolni kicsit. Te is nyugodtabb leszel ha tudod, hogy van mihez nyúlni.

Rák (június 22. - július 22.)

A féltékenység most erősen feltámadhat benned. A legtöbb ilyen érzést kiváltó helyzet bizonytalanságból származik. Ha nem vagy biztonságban a munkád, a kapcsolatod, vagy éppen a családod miatt, és úgy érzed, hogy valaki fenyeget, akkor itt az ideje, hogy megvizsgáld az okát. Keresd meg a válaszokat, de csak higgadt fejjel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma egy igazán ördögi körbe kerülhetsz a bizonytalanságod miatt. Ha nem tudsz önmagadra találni, akkor rengeteg hibát követhetsz el. Nem szabad sokat gondolkodnod, hanem gyors változtatásokat kell eszközölnöd, ha úgy érzed valami nem megy. Most ne zárkózz el attól, hogy bárkitől segítséget fogadj el.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon fontos, hogy ma megértő, és ne indulatos legyél. El kell fogadnod, hogy ha hibázol, akkor azt te magad idézed elő. Ma egy közeli barátodtól jó tanácsokat, valamint támogatást is kaphatsz. Lehet elsőre nem fog tetszeni, de nem árt figyelned a javaslataira, mert a kezében lehet a megoldás néhány probléma áthidalásához.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Feltámadhat a kreativitásod, de igazán ki tud kapcsolni az is, ha csak elmerülsz valamilyen általad kedvelt művészeti ágban. Még akkor is igaz ez, ha az egész inkább az aktív pihenéshez köthető. Fejezd be minél hamarabb a munkát, és próbálj meg új dolgokat felfedezni, mert azok beindíthatják a rejtett energiáidat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Vannak olyan napok, amikor nem tudsz igazán kijönni az emberekkel, és ez pont ilyen lehet. Mindenképpen kerülnöd kell a másokkal való konfrontációt, és ha úgy érzed helyesnek, akkor inkább elszigetelődni. Türelmetlennek és bosszúsnak érezheted magadat. Nehéz lesz ma a dolgok pozitív oldalát nézned.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók hatása eléggé növelheti az érzékenységedet, gyakorlatilag minden iránt. Különleges érzések kerülhetnek elő, amik felidézhetik a múltadat. Illatok, ízek, rengeteg minden be tudja indítani a fantáziádat. Ha az esik jól, akkor nyugodtan nosztalgiázz egy picit. Tisztítsd meg kicsit a tudatodat este, és meríts ezekből az energiákból.

Bak (december 22. - január 20.)

Eléggé le vannak csökkenve az energiáid, és a feladataidat is nehezen látod el. Az odakoncentrálás is nehezen megy, viszont döcögősen pontot tudsz tenni a napodnak a végére. A fáradtság ellenére vonz a társaság, ami jó dolog, mert ha kimozdulsz, akkor a barátaid fel tudnak tölteni, és a kedvedet is vissza tudják hozni. Most persze nem igazán tudtok hova beülni, de egy séta is megteszi.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma akarva és akaratlanul is megsérthetsz embereket. Jobb lenne, ha kétszer is átgondolnád, mit ejtesz ki a szádon. Nyugalomra lenne szükséged, és nem ellenségeskedésre. A kínos magyarázkodáshoz utólag már később lesz, szóval inkább előzd meg a nagyobb bajt. Este próbálj meg csak magaddal foglalkozni. Nem szokásod, de most nyugodtan legyél önző.

Halak (február 20. - március 20.)

A szerelemben ma érdemes az ösztöneidre hallgatnod. Valaki alapból vonzódik hozzád, de még nem lehet átlátni teljesen, mit is akar pontosan. Lehet neked kell előbb nyitnod, persze csak ha te is szeretnéd, hogy legyen a dologból valami. Ha kételyeid vannak bárkivel szemben, akkor bizony menekülőre kell fognod.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás