promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa mellbimbói a kamerák előtt rakoncátlankodtak, hűvös lehetett a forgatáson
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa egy igazi bombázó, és ezt a Farm VIP-ben is bizonyította.

Szinte folyamatosan láthatjuk a képernyőkön Demcsák Zsuzsát, ami persze egyet jelent azzal, hogy már-már megállás nélkül dolgozik. A műsorvezető elmondása szerint javarészt emiatt hozták meg azt a nehéz döntést a férjével, hogy külön utakon folytatják tovább – bár ezzel a bejelentéssel nem mindenkit leptek meg, hiszen már hosszú ideje lehetett hallani pletykákat arról, hogy a távolság nagyon rossz hatással volt a kapcsolatukra.

Demcsák Zsuzsa nemrég fejezte be a Money or Love-ot, de máris a Farm VIP műsorvezetőjeként láthatjuk őt Gáspár Zsolt társaságában a TV2-n. Ahogy a cím is sugallja, a mostani évadban is rengeteg celeb szerepel, izgalmasnak ígérkeznek a részek, de van egy olyan tényező is, ami miatt elég nehezen lehet követni az eseményeket, ez pedig nem más, mint Demcsák Zsuzsa ellenállhatatlan vonzereje.

Demcsák Zsuzsa már a Farm VIP 3. évadának legelső adásában olyan dögös ruhát vett fel, amin teljesen átütöttek a mellbimbói, így igazi kihívás volt nem azokat nézni – valószínűleg egy hűvös szellőnek köszönhetjük a zavarba ejtő, de a híresség rajongói/hódolói számára annál örömtelibb élményt.

Nos, így legalább van még egy (vagyis pontosabban: még kettő) okunk arra, hogy nézzük a Farm VIP-t, hiszen akárki is nyeri meg, az biztos, hogy Demcsák Zsuzsa mindegyik adásban bombasztikusan fog kinézni, ez pedig már elég ok arra, hogy a TV2-re kapcsoljanak az emberek.

Itt lehet megnézni Demcsák Zsuzsa átütő mellbimbós képeit, a második fotótól látszódik csak igazán a „lényeg”:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás