promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem félt levenni a bikinifelsőjét a Dancing with the Stars sztárja – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien közben egy újabb dögös szettben mutatta meg magát.

A Dancing with the Stars múltkori adása miatt elég szomorúak lehettek Vavra Bence rajongói, mivel ő eset ki a partnerével, Lissák Laurával. Az első táncuk ugyan tetszett a közönségnek, de épp Gabriela Spanic hiányolta belőlük a tüzet, akinek szintén sikerült véletlenül villantania. A második produkció még így sem sikerült, szóval a végén ők búcsúztak. Lissák Laura óvja a magánéletét, de ettől még az Instagramra szokott kitenni tüzes fotókat. Van olyan is, amin levette a bikinifelsőjét.

Vasvári Vivien továbbra is fantasztikus formában van. Megmondanátok, hogy már van két gyermeke? A celeb szorgosan gyűjti a lájkokat és a követőket is az Instagram-oldalán, ahol a legtöbb esetben mindig jut valamilyen szexi tartalom. Most egy dögös fekete ruhában mutatta meg magát. Aki hiányolná a dekoltázsát, annak elővettünk egy régebbi képet is.

Végül érkezzen Katherine LaPrell aki körülbelül egy hónapja debütált a válogatás rovatunkban. Los Angeles-i szépség egy visszafogott angyal, de ha úgy van, akkor elő tudja venni a vadmacska énjét. A modell szép lassan növelgeti a követőtáborát a bikinis képeivel.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás