promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már Robbie Williams dögös feleségét? Vele nem akar ágyba bújni az énekes
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, nagy a baj Robbie Williams háza táján, ugyanis egy podcastben most arról beszélt Ayda Field, a felesége, hogy valami nagyon nincs rendben köztük és szavaiból úgy tűnt, hogy lehetséges, hogy házasságuk csak egy hajszálon múlik. Erős kijelentések a cikkben. 

Bár jelenleg még egy ágyban alszanak, elképzelhető, hogy ez sem tart túl sokáig. Jó ideje ugyanis egyáltalán nem él házaséletet Robbie Williams és felesége. Ayda Field mindezt a Postcards from the Edge című podcastben mondta el, amelyet a Blikk szemlézett. A nő kemény kijelentéseket tett házasságukról és az intimitásról, például azt mondta, jobb lenne, ha külön hálószobában aludnának, a közösből pedig pingpongszobát lehet csinálni, mert akkor legalább történne is ott valami. 

"Régen romantikusak voltak az estéink és nem csak fizikai volt szükség az együttlétünkre, természetes volt, hogy közös ágyban alszunk. A négy gyerek megszületése óta azonban a szexuális életünk halott. Már tényleg csak alszunk a franciaágyban. A helyére egy pingpongasztalt is felállíthatnék, annak több értelme lenne, biztosan gyakrabban használnánk" 

- mondta a Ayda. Hozzáfűzte, hogy arra egyáltalán nem is emlékszik, hogy mikor mentek közösen aludni. És bár most is előfordul, hogy Ayda nem tud aludni éjszakánkánt, mindez nem a buja vágy, sokkal inkább a világsztár horkolásának tudható be. Eleinte pedig ez sem így volt. mert tizenkét éve - amikor összejöttek - a rocksztár még nem horkolt, és lehetett mellette pihenni. 

"Úgy alszik, mint egy medve, még a földrengés sem ébreszti fel, pedig Los Angelesben gyakran előfordul"

- ecsetelte a szépség, és azzal folytatta, hogy megfordult a fejben az is, hogy külön szobába költözzön, de az azt jelentené, hogy megszűnik a legkisebb esély is arra, hogy kettejük között újra fellobbanjon az intimitás vágya.

"Egy hajszálon függ az elhatározás, de még kitartok"

- összegzett Ayda Field, Robbie Williams elkeseredett felesége, akiknek 2010 óta négy gyermekük is született, Theodora, Charlton, Colette, és Beau.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás