promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a kebelcsoda lesz a ValóVilág 11 nagy pasifalója? VV Reni szereti, ha több, mint 180 centi, persze itt a magasságra gondol
Borítókép:  RTL - Fókusz plusz
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben a Házasodna a gazda egykori szereplője is beköltözik a Való Világ 11 villájába.

Az RTLII csatornája nem vár tovább, és ezen a napon elindul a Való Világ 11-ik évada. Ugyebár VV Vivi nyerte meg az előző szezont, akinek a győzelmére nem sokan fogadtak volna. Ő tényleg magát adta odabent, és ez egyáltalán nem volt taktika. Így övé lett a főnyeremény, azaz a 36 millió forint, és a tudat, hogy a játékban végül ő lett a legszimpatikusabb a nézők számára.

A Való Világ 11 villája tehát már várja az első beköltözőket, akik innentől már nem fogják tudni követni a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságot, bár a döntőt még megnézhetik, ha addig kiesnek. A főnyeremény most is 36 millió forint lesz, amiért sokan akartak harcba szállni.

Ilyen hatalmas összegért azért elég sokan bevállalják azt, hogy fél Magyarország az ő életüket nézze. Meglátjuk, hogy milyen konfliktusok, vagy esetleg barátságok fognak kialakulni a beköltözés után. Lehet rá számítani, hogy a buli most is elszabadul a megújult villában. Akkor VV Gigi alig érkezett meg, és már ledobta a bikinifelsőjét, és villantott egy nagyot.

Tehát eltűnnek az eredeti nevek, és már csak úgy fogjuk azonosítani a beköltözőket, mint mondjuk VV Ákos, VV Bibi, VV Sajti, vagy VV Reni.

Utóbbi igazi pasifalónak néz ki, ráadásul szingliként is költözik be. VV Reni nem is zárkózik el attól, hogy valakivel közelebbi kapcsolatba kerüljön.

„Szeretem, ha 180 plusz centi, szeretem, ha tetovált, minimum az egyik keze, de lehet az egész teste. Lehet ilyen szőrös arc, azok nagyon bejönnek”

- mesélte a villalakó az ideállis pasiról, aki hozzátette, hogy szokott hisztis lenni, és ilyenkor kiabál, vagy csapkod.

VV Bibi már ismerős lehet az RTL nézőinek, hiszen a Házasodna a gazda idei évadában Zsolt gazda szívét próbálta elrabolni. Most nem a szerelmet keresi, hanem megmutatná egész Magyarországnak, hogy milyen is ő valójában. Ő utálja a csámcsogást, ha hazudnak neki, ezzel együtt azt is, ha hülyének nézik.

VV Sajti közben elég jóban lenne Curtisszel, mivel vérbeli Újpest drukker. Őt a szerelme és a közös gyermekük várja odakint.

Lehet köztük van az, aki megnyeri a 36 millió forintot? Ez továbbra is a nézőkön múlik majd, mivel ők döntik el, ki jut el a finálééig, és ki nyeri meg az RTL valóságshowjának friss évadát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás