promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bakit szúrtak ki a Kincs, ami nincs-ben, Fésűs Nelly mindent megmutatott magából
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyar rajongók szúrtak ki egy komoly bakit a Kincs, ami nincs-ben, közben izgalmas fotók kerültek elő Fésűs Nelly-ről, Szabó Erikáról, és Szabó Zsófiról. Heti hírösszefoglalónkban az elmúlt napok legnépszerűbb anyagairól olvashattok.

Hatalmas bakit szúrtak ki a magyar rajongók Bud Spencer és Terence Hill egyik legnépszerűbb filmjében, a Kincs, ami nincs-ben. Az egyik jelenetben szembetűnő hibát vettek észre, amit az elmúlt 40 évben rejtve tudott maradni.

Kevesen tudják, de Fésűs Nelly annak idején levetkőzött a Playboy-nak. A színésznő a férfimagazin novemberi címlapján szerepelt még 29 éves korában, mégpedig keleties ruhában, szinte csak hálószerű öltözék által takarva.

Zámbó Krisztián egyik volt párja, Beatrix is jelentkezett A Nagy Ő-be, de Árpa Attila hamar ki is adta az útját. Jimmy fia nagyon meglepődött azon, hogy a színész-producer így döntött; meg is osztotta őszinte véleményét ezzel kapcsolatban.

Szabó Erika, aki annak idején a Barátok közt Tildáját alakította, most 37 éves, és a mai napig csúcsformának örvend. 2005-ben azonban rajongóinak nagy örömére levetkőzött egy férfimagazinnak, és megmutatta szenzációs idomait. 

[[cikk4]]

Majka egy közös dalt készített Molnár Tamással, amiben a rapper komoly társadalomkritikát fogalmazott meg. Az „Azt beszélik a városban” című szerzeményben Majka szinte a fél országnak beszól, miközben rengeteg témát érint a szegénységtől kezdve, a gazdagságon át, a képmutatásig és a hatalomig.

[[cikk5]]

Szabó Zsófi ismét egy olyan képet rakott ki a közösségi oldalára, amivel lenyűgözte a követőit. Mi több, a műsorvezető posztját még Nádai Anikó és Ullmann Mónika is kommentálta, annyira tetszett nekik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás