promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi olyan képet rakott ki magáról, hogy Nádai Anikó sem hagyta szó nélkül
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófit mindig öröm látni, főleg ilyen fotókon.

Szabó Zsófi elképesztő mennyiségű időt, energiát, és erőt fordított bele, hogy ilyenné formálja magát. Miután elvált a férjétől, a műsorvezető úgy döntött, életmódot vált: elkezdett sportolni, emellett odafigyel a helyes táplálkozásra is. A hosszú, kemény munkának meg is lett az eredménye, Zsófi gyönyörűbb, mint eddig bármikor.

Nem csoda, hogy a követőitől folyamatosan kapja a pozitív kommenteket és bókokat egy-egy posztja alatt. Ráadásul Zsófi rendszeresen kedveskedik a rajongóinak izgalmas fotókkal, amelyeken megcsodálhatjuk az új Szabó Zsófit.

Az RTL Reggeli című műsorának vezetője a napokban részt vett a ZEMA magyar porcelán és ékszerház "A gótikától a jövő felé" című bemutatóján, amit a Vajdahunyad Várában tartottak. Zsófi egy rendkívül mutatós Gucci-ruhakölteményben jelent meg ezen az eseményen, amiről a közösségi oldalára is posztolt.

Előtte viszont egy teljesen másfajta képet rakott ki magáról. Zsófi a Calzedonia nevű olasz divatcsoport egyik szettjében fotózkodott. A szemrevaló ruha tökéletesen rásimul a testére, így szépen kihangsúlyozza az alakját. Ha már olasz ruha, akkor pedig dukál mellé egy jófajta napszemüveg, viszont a lábára már nem húzott semmit. Nem is baj, mert a végeredmény így több, mint elbűvölő lett.

A kommentszekcióban többen is bókoltak Zsófinak, Nádai Anikó pedig szivecskés emojikkal tudatta barátnőjének, hogy nagyon tetszik neki a kép. A Keresztanyu sztárja, Ullmann Mónika is csak egyetlen szót tudott mondani rá, hogy

„Uh”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás