promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
És azt láttad már, ahogy Zimány Linda Britney Spears zenéjére tekereg 16 évesen? Nem? Itt a videó!
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár az emberek igen, az internet nem felejt, ez a helyzet Zimány Lindával is, aki arról vált ismerté, hogy Britney Spearst utánozta. Mutatjuk alább a kontextust.

„Ha egyszer a Britney eltűnik, akkor én is!” – vallott Zimány Linda 18 évesen az RTL-nek arról, hogy milyen buktatói lehetnek annak, ha esetlegesen Britney Spears hasonmásaként vált volna híressé - emlékeztet az RTL Klub. Nos, a félelem alaptalan volt, ugyanis a sorsa nem teljesen így alakult, ugyanis sikeresen kitört a Britney-hasonmás szerepből, miután műsorvezető lett valamelyik zenei csatornánál.

A televíziócsatorna annyira rákattant témára, hogy felkutatták az archívumukat is, hogy a rajongók megnézhessék, milyen volt, amikor Zimány Linda 16 évesen Britney-t utánozta. Az ezredforduló környékén mindössze egy év leforgása alatt a fiatal lány az imitátorságnak köszönhetően azonnal a címlapokra került, és a nagy sikernek köszönhetően a továbbiakban inkább arra koncentrált, hogy Britney helyett önmagát adhassa. 

"Most műsort vezetek, rengeteg ajánlatot kapok nagyon sok mindenre, más másorokra is, mint amit most vezetek, és ott már teljesen önmagamat kell adnom"

- fogalmazott akoriban az RTL Klub kamerájának. Hozzátette, szerette az imitátorságot és tetszett neki, mert "egy jó balhé".

"De komolyabban nem lehet folytatni, mert egyszer a Britney eltűnik, és akkor én is. Tehát örülök, hogy sikerült úgy kiforrnia magát a dolognak, hogy már önmagamért szeretnek"

- summázta a fiatal Zimány Linda, akiről legutóbb egyébként annak kapcsán írt a Promotions, hogy a feltűnt a Szerencsekerékben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás