promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak kamatyolás van a Való Világ legnézettebb videói között
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ előző szériájában három pár is összebújt az ágyban, de a rekordot VV Virág és VV Dani állította be.

Az RTL csatornája nem vár tovább, és ezen a hétvégén elindul a Való Világ 11-ik évada. Ugyebár VV Vivi nyerte meg az előző szezont, akinek a győzelmére nem sokan fogadtak volna. Ő tényleg magát adta odabent, és ez egyáltalán nem volt taktika. Így övé lett a főnyeremény, azaz a 36 millió forint, és a tudat, hogy a játékban végül ő lett a legszimpatikusabb a nézők számára.

Ilyen hatalmas összegért azért elég sokan bevállalják azt, hogy fél Magyarország az ő életüket nézze. Nagyon is tévedünk, hogy ha azt hisszük, hogy a mai korban nincsen szüksége az embereknek a valóságshowkra. A Való Világ 10 óriásit ment az RTL II-n, és ha a csatornán nem is mindig, de az interneten a többség követte az eseményeket.

Olyan még nem volt a Való Világ történetében, hogy ennyi legyen a paplan alatti hancúrozás. Amikor felmegyünk a Való Világ oldalára, és körbenézünk a 10-ik széria legnézettebb videói között, gyakorlatilag csak lepedőakrobatikát találunk.

A legtöbbször VV Virág és VV Dani esett egymásnak, akik egy párt is alkottak odabent. Virág persze még tini volt, és eleve úgy ment be a villába, hogy nehezen fogja kibírni szex nélkül. A nagyobb akciókat a fenti cikkben megnézhetitek, de a legnézettebb videó mégis egy kisebb huncutkodás lett.

Balázs Mercédeszt VV Merciként ismerte meg az ország, aki szép eredményt ért el a Való Világ 10-ben. Miután kijött igyekezett ő is belefogni a zenei karrierbe, és aláírt G.w.M kiadójához, aztán Cedes álnéven vágott bele rapperként egy saját projektbe.

VV Mercit anno naív kislányként láthattuk a Való Világban, aki reménytelenül szerelmes volt VV Mohba. Persze mint tudjuk, történtek is köztük dolgok, hiába jelentették ki, hogy csak barátok akarnak maradni. Az ő együttlétük is ott van a legnézettebb videók között.

Volt még egy harmadik pár is, akinek a szeretkezése megmarad interneten az utókornak, és ez nem más, mint VV Fru és VV Renátó. Előbbi nem akart a Való Világban intim kapcsolatot létesíteni senkivel, de végül megadta magát.

Mennyire lesz izgalmas a Való Világ 11? Az bizony a nézőkön is múlik, mivel ők fogják eldönteni, hogy kiknek akarják követni odabent a hétköznapjait. Reméljük, hogy idén is sok érdekes figura kerül be a játékba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás