promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még Pongóra? Így néz ki most a legelső Big Brother csodabogara
Borítókép:  TV2 via bigbrother.fandom.com (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pongó egész Magyarországot szórakoztatta annak idején az őrültségeivel a Big Brotherben, de már jóval visszafogottabb.

2002-ben új korszak kezdődött a magyar televíziózásban, ugyanis szeptember 1-én elindult a TV2-n hazánk legelső nagyszabású valóságshow-ja, a Big Brother, ami rengeteg olyan pillanatot tartogatott a nézőknek, amit előtte még soha, sehol máshol nem láthattak. Az első évadot akkor Évi nyerte meg december 21-én, alábbi cikkünkből kiderül, hogyan is él most az egykori valóságshow-sztár:

Hiába nyerte meg Évi a műsort, sokak számára mégis az egyik másik játékos, Pongó volt a legmaradandóbb Big Brother szereplő, ugyanis ő volt az, aki talán a legfurcsábban viselkedett, persze a maga szórakoztató, csodabogár módján. Volt, hogy mókás jelmezbe öltözött és úgy produkálta magát, de olyan is megesett, hogy egyenesen a nézőkhöz szólt a kamerákon keresztül – alkalmanként pedig őrülten üvöltözött, mintha felülkerekedett volna rajta a bezártság.

Pongónak a Big Brotherből való kiesése után sokan nagy jövőt jósoltak a médiában, de később mégis szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, és csak ritkán lehetett hallani róla. A különböző sportprojektjei miatt néha meg-megjelent egyes műsorokban, de most egy hosszabb interjút készítettek vele, ami során rengeteg dolgot elárult magáról, illetve a valóságshow-ról.

Lassan Zoltán, azaz Pongó elmondta, hogy sose látta a Big Brothert, csupán pár részletet nézett meg belőle, illetve a többi valóságshow sem érdekli őt, mivel a szerkesztők úgy vágják meg ezeket a műsorokat, ahogy ők akarják, és ez nem mindig tükrözi azt, hogy milyen is valójában az ember – de egyáltalán nem szégyenli, ahogy annak idején viselkedett a tévében.

Pongó arról is beszélt, hogy a mai napig fel szokták ismerni őt az utcán még a fiatal gyerekek is, akik a YouTube-nak köszönhetően ismerték meg őt – szóval hiába 20 éves a Big Brother, ő még most is a köztudatban van, ráadásul kifejezetten boldognak tűnik.

Itt lehet megnézni a Pongóval készített, nemrég készült interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás