promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert újra lecsapott, egy IFA erejével ment neki Tóth Gabi férjének
Borítókép:  youtube.com/Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb fejezet nyílt Puzsér Róbert és Krausz Gábor egetrengető balhéjában.

Puzsér Róbert nemrég egy külön véleménycikkben ment neki az ország egyik legmegosztóbb énekesnőjének, Tóth Gabinak, illetve a sztárséfként ismert férjének, Krausz Gábornak. A kritikus egy bizonyos szempontból agresszívnek ható nyilatkozat miatt burkoltan egy Neander-völgyi emberhez hasonlította az énekesnő férjét, aki természetesen nem hagyta ezt szó nélkül, és nyilvánosan reagált a beszólásokra:

Krausz Gábor a posztjában arra célozgatott, hogy Puzsér Róbert azért támadta be őt, mert pont most jelenik meg a kritikus szakácskönyve, így jól jön neki az ingyen reklám ilyen balhék által. Nem meglepő, hogy Puzsér úgy érezte, hogy válaszolnia kell a sztárséf szavaira, így ismét egy véleménycikkben fejtette ki a véleményét – amiben tőle megszokott módon egyáltalán nem volt köszönet.

„A TV2-n parádézó Krausz Gábor valamiért meg van győződve arról, hogy én azért vettem a tollamra őt, mert egy sztárszakács, én meg épp most adom ki a Gonzó Szakácskönyvemet, aminek úgy kell a hírverés, mint egy falat kenyér, és ezt úgy szerzem meg, hogy látszólag valami egész másra hivatkozva ravaszul belé kötök, tudva, hogy ő egy hírneves séf, hátha így a rá méltán sugárzó érdeklődésnek legalább egy részét eltéríthetem és magamra terelhetem. Jelzem Krausz Gábornak, hogy eszembe nem jutott vele promóztatni a könyvemet – ezt ő hozta szóba. Nem kell összefüggést látni ott, ahol nincs. Nem török Krausz Gábor babérjaira: meghagyom neki a burzsuj pózolásának a külsőségeit – a Gonzó Szakácskönyvet kifejezetten a rá meg a kollégáira jellemző gasztronómiai pöffeszkedéssel szemben írtam, hogy a konfitálásukkal meg a szuvidálásukkal kiüresített kulturális teret a magam szerény eszközeivel legalább néhány médiapillanatra visszafoglaljam.

Krausz Gábor azt állítja, hogy nekem nincs is bajom vele meg a nyilatkozatainak a tartalmával, mindössze figyelmet akarok kikényszeríteni magamnak bármi áron, ezért kötekszem vele. Azt állítja, hogy akár tételesen cáfolhatná a „kirohanásaim” tartalmát, de nem teszi, mert aki őt meg a feleségét, Gabit ismeri, az pontosan tudja, hogy egy szavam sem igaz. De mi lesz azokkal, akik nem ismerik a Gábort meg a Gabit? Az ő kedvükért nem is érdemes reagálni egy kritikára? A sztárpárnak csakis a médiaelit szeretete és megbecsülése számít, hisz Magyarországon minden celebkarrier egyedül rajtuk áll vagy bukik”

– írta Puzsér Róbert.

Ezek alapján a kritikusnak nem az volt a célja, hogy több példányt adjon el a szakácskönyvéből, hanem az, hogy megossza az őszinte, félelmet nem ismerő véleményét Tóth Gabiról, Krausz Gáborról és arról, amit ők ketten képviselnek szerinte. Az még egyelőre kérdéses, hogy lesz-e folytatása ennek a „botránynak”, de az biztos, hogy nem tűnik éppenséggel barátságosnak az érintettek viszonya.

Itt lehet megtekinteni Puzsér Róbert posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás