promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy tanítónő intim videót készített a tanteremben, súlyos büntetéssel nézhet szembe
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy nyolcadik osztályosokat tanítő tanárnő és férje is elveszítette a munkáját Arizonában, miután OnlyFans videóit rögzítettek az osztályteremben, ahol egyébként napközben dolgozik. Mindezt azért tette, hogy kiegészítse tanári fizetését. 

A  nő a „Khloe Karter” álnevet használta - rendes nevén Samantha Peer -, aki egyébként a Thunderbolt Middle School természettudományokkal foglalkozó tanára. A felnőtt filmet elvileg a diákjai találták meg, majd megosztották egymással – írja a New York Post.

A nő férje, a Nautilus Általános Iskola negyedik osztályos tanára, Dillon Peer is részt vett a felnőtt produkcióban. Samantha beszélt arról, hogy „nyomás hatására” október 31-én mondott fel, miután fizetett szabadságra és próbaidőre küldték, mire pénteken készített egy videót, amelyben elmagyarázza, hogy férjével alacsony fizetésük miatt felnőtteknek készítettek.

„Számomra a gyerekeim a legfontosabbak, és már most is számtalan órát töltök a szerződésemen kívül extra iskolai tevékenységgel, és nem tartom igazságosnak, hogy a saját gyerekeim idejét kell feláldoznom a szakmai fizetésünk miatt"”

– mondta, majd hozzátette, hogy eljutottak arra a pontra, amelyen két tanári fizetésből már nem tudták eltartani a családot.

Megjegyezte, hogy szerinte a többi tanártól kerültek a felvételek a diákokhoz. A szülők persze magukon kívül vannak a dühtől és a tanárnő vérére szomjaznak. 

„Adófizető vagyok. Nem azért fizetem a tanárokat, hogy pornófilmeket készítsenek. Azért kapják a fizetésüket, hogy tanítsák a gyerekeinket, és példát mutassanak nekik”

– idézte a lap az egyik gyermek édesanyjának szavait. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás