promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyot bakizott élő adásban Szellő István, viccesen reagálta le a híradós
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szellő István nagyot bakizott a Híradóban.

A televíziósok is emberek, és hibáznak. Előfordul, hogy élő adásban egy műsorvezetőnek megbotlik a nyelve, vagy a híradós rosszul olvassa fel az egyik hírt. Az RTL Híradójának két ikonikus hírolvasója, Erős Antónia és Szellő István már több, mint 20 éve dolgoznak együtt a csatornánál, és ez alatt az idő alatt többször is előfordult már, hogy az egyikük bakizott, vagy olyat mondtak, ami miatt a másik nevetőgörcsöt kapott.

Az RTL Híradó november 14-i adásában ismét egy olyan baki született, amit sokáig fogunk még emlegetni. Joe Biden amerikai elnök, és Hszi Csin-ping kínai elnök találkozójáról számoltak be a hírműsorban, azonban a hír felkonferálása nem volt egyszerű; Szellő István háromszor is nekifutott az alábbi mondatnak:

„Joe Biden és Hszi Csin-ping háromórás megbeszélésén egyebek között szóba került a két ország gazdasági vetélkedése, az oroszok ukrajnai agressziója és a nyáron háborúval fenyegető tajvani–kínai viszony is”.

Szellőnek a kínai elnök neve okozott kisebb problémát, többször is beletört a nyelve, ezzel pedig olyan vicces pillanatot okozott élő adásban, amit ő is alig tudott kibírni mosolygás nélkül. A Híradó végén aztán a tőle megszokott humorral reagálta le a dolgot, és így búcsúzott a nézőktől:

„Én pedig most megyek... és gyakorlom a kínai nevek kiejtését!”

Néhány éve egy videós összeállítás készült Szellő István legjobb bakijairól és beszólásairól. Ebben a válogatásban láthatjuk például a híres "tehát mindenki a s*ggén marad" elszólást, a tüsszentéssel zárult adást, továbbá azt a részt, amikor István Anitának, majd Zsuzsának szólította Antóniát. Emellett visszanézhetjük azt a pillanatot is, mikor Szellő István origamizással töltötte a Híradó felét, majd a repülőt el is hajította a stúdióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás