promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kustánczi Lia plasztikázott keblei elvonják a figyelmet a terhespocakjáról
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök VIP kebelcsodája, Kustánczi Lia nemcsak terhespocakot villantott.

Kustánczi Lia jelenleg A Konyhafőnök VIP egyik versenyzője. Persze biztos vannak, akik nem tudják, hogy ki is ő, mivel lett híres, vagy egyáltalán mit kell róla tudni. Lia Tapolcán született 1983 Luca-napján. Miután elvégezte a közgazdász szakot a főiskolán, elindult egy playmate-választáson, amit meg is nyert.

2006-ban szerepelt a CKM nevű férfimagazin májusi és júniusi címlapján. Ezt követően a CKM Bikini Team csapatkapitánya lett, és folyamatos megjelenése volt a magazinban. 2008-ban egy közös címlapja is volt Bódi Sylvivel; meztelen fotói pedig a mai napig megtalálhatók az interneten.

(Fotó: Wikipédia)

Később reklámokban tűnt fel, aztán műsorvezető lett a Viasat 3-on. Lia egy olyan magyar celeb, aki mindenbe belekóstolt már kicsit, hogy több területen is kipróbálja magát: a playmateskedés, a modellkedés, és a televíziózás után énekesi karrierbe kezdett, 2009-ben debütált első kislemeze Csak egy érintés címmel. 2010-ben érkezett meg második klipje, az Elképzelem veled, amit már a zenecsatornák is játszottak.

Kustánczi Lia nemsokára betölti a 39. életévét, de már rá sem lehet ismerni. Az elmúlt évek alatt olyan sok plasztikai beavatkozáson esett át, hogy gyakorlatilag a felismerhetetlenségig műtette magát.

A Konyhafőnök VIP versenyzője nemrég jelentette be, hogy babát vár, azt viszont még nem tudni, hogy kisfiút vagy kislányt hordoz-e a szíve alatt. A modell - aki Dj Lia néven lemezlovasnak is vallja magát - egy bikinis fotón mutatta meg a terhespocakját, azonban a szilikonmellei annyira elvonják a figyelmet a poszt lényegéről, hogy csak jó néhány másodperc után vesszük észre, mit is akart igazából megmutatni vele.

„Nagy örömömre, a mi kis Pocaklakónk imád napozni és úszkálni”

- írta a képhez a 4 hónapos kismama.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás