promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az igazság Tóth Andiról, teljesen más szemmel fogunk nézni rá emiatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyennek fogjuk látni majd Tóth Andit.

Tóth Andi mostanában a drogbotrány miatt szerepel folyamatosan a bulvároldalak címlapján. Ugyan az énekesnő továbbra is tagadja, hogy ő lett volna az a magyar sztár, akire rendőröket hívtak, majd a mentő vitte be, egyesek még mindig meg vannak róla győződve, hogy az egykori X-faktor győztes akart öngyilkosságot elkövetni a 13. kerületi lakásában.

Vannak, akik állítják, hogy látták a rendőröket megjelenni Tóth Andi ajtajánál. Ezek az állítólagos szomszédok semmiféle képes vagy videós bizonyítékot nem tudtak szolgáltatni, ennek ellenére sokan hisznek nekik. Nem csoda hát, hogy az énekesnő trágár stílusban fakadt ki, mert elege van már abból, hogy bizonygatnia kell az igazát, és úgy sem hisz neki senki.

Nemrég a Dancing with the Stars-ban lett volna jelenése, amit le kellett mondani egy forgatás miatt. A TV2 közlése szerint Andi egy sorozat forgatása miatt nem tudta beiktatni a táncos showműsorban való szereplést, de azt ígérték, hogy ezt hamarosan pótolni fogja.

Régóta tudni már, hogy Andi szerepet kapott a Hazatalálsz című napi sorozatban. A produkcióban olyan színészek lesznek láthatók, mint Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid, Jaskó Bálint, Nagy-Kálózy Eszter, Esztergályos Cecília, Csapó Virág, Ábel Anita, Lékai-Kiss Ramóna, valamint Jordán Tamás, Pindroch Csaba, Kamarás Iván és Kárász Zénó. Andi egy igazán testhez álló szerepet kapott ebben, ugyanis egy olyan karaktert formál meg, aki énekesnő szeretne lenni. Sajtóinformációk szerint egy csinos, elszánt, dörzsölt, fiatal nőt fog játszani, akinek a nővére eltűnt.

Andit még nem láthattuk ilyen szerepben, szóval kicsit más szemmel tudjuk majd őt nézni ebben a sorozatban is. Az énekesnő egyébként nem először csillogtatja meg színészi kvalitásait: korábban kiemelt szerepet alakított a Válótársak-ban, és a Mintaapák-ban.

A Nova TV Pure Love című napi sorozatának magyar adaptációjáról egyelőre nem tudni, mikor fog indulni a TV2-n, de az alábbi videóban már belenézhetünk kicsit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás