promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen fotó került ki Kulcsár Edináról, G.w.M is csak fogta a fejét
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina saját maga osztotta meg azt a képet, ami miatt sokan kinevették őt.

Zajlik az élet Kulcsár Edináéknál, hiszen elvileg kevesebb, mint 1 éve vannak együtt G.w.M-mel, de máris az első babájukat várják, állítólag az esküvőt tervezgetik és még a Párharc című műsorban is szerepeltek. Nemrég kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő végre hivatalosan is elvált a férjétől, Csutitól, így most már semmi sem állhat annak az útjába, hogy papíron is összekösse az életét a nagy szerelmével, G.w.M-mel:

Pár napja Kulcsár Edina és G.w.M felfedték egy óriási gender reveal party keretein belül, hogy kislányuk lesz, és természetesen nagyon örülnek ennek. Tényleg megadták a módját a bejelentésnek, hiszen egy egész nagy, csillogó-villogó eseményt rittyentettek, sokan csak álmodoznak ilyesmiről. De ez nem annyira meglepő, mivel már szinte megszokhattuk tőlük ezt a fajta „nagyzolást” – nemrég például talpig Gucci ruhában pózoltak, ezzel nem kis port kavarva.

Kulcsár Edina most egy olyan képet is megosztott az eseményről, ami egyesek szerint kifejezetten kellemetlen, hiszen teljesen szembemegy a fent említett „nagyzolással” és azzal, hogy az Instagramon mindenki tökéletesnek akarja mutatni magát – bár sokan úgy gondolják, hogy pontosan emiatt jó az említett fotó, hiszen őszinte, aranyos és egyáltalán nem beállított.

A felvételen Kulcsár Edina furcsán grimaszol, mintha valami büdös dolgot szagolt volna meg, G.w.M pedig mosolyogva fogja a fejét közben – vagy a rapper is megérezte a feltételezett bűzt, vagy csak jót mulatott a szerelme reakcióján.

Bármi is legyen az igazság, Kulcsár Edinának ez a kedvenc képe a gender reveal partyról – mindenki eldöntheti magának, hogy tényleg kellemetlen a fotó, vagy inkább mókás:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás