promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigadekoltázzsal támad Dua Lipa, ez a forró látvány még a nedves fát is egyből lángra lobbantja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa ismét bebizonyította, hogy nincs nála csábítóbb popsztár ezen a bolygón.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a világ egyik legsikeresebb énekesnőjét, Dua Lipát, aki már Magyarországon is többször járt, és természetesen hatalmas bulikat csapott. A pandémia alatt ő volt az, aki talán a legaktívabb volt zeneileg, így sokaknak segített átvészelni a bezártságot a ritmusos, fülbemászó slágereivel – a rajongótábora egyebek között ennek köszönhetően lett ilyen hatalmas.

A 27 éves Dua Lipa nemcsak tehetséges, de gyönyörű is, így világszerte rengeteg hódolója van, akik nem is a dalai, hanem inkább a csábító képei miatt követik őt Instagramon. A popsztár minden bizonnyal tökéletesen tisztában van ezzel, hiszen sűrűn rak ki magáról olyan felvételeket, amiken feszülős, vagy bizonyos szinten hiányos ruhákban csodálhatjuk meg a tökéletes testét – most is így tett.

Dua Lipa pillanatok alatt felforrósította a hangulatot a legújabb posztjával, ami tele volt olyan képekkel, amiken egy elképesztően mélyen kivágott, bevállalós ruhában pózol, miközben gigadekoltázzsal varázsolja el a követőit – a látvány egészen csodálatos, sőt, valószínűleg sokakat szinte meg is babonázott a csinos popsztár a vadító kinézetével.

Csak úgy záporoztak a dicsérő kommentek Dua Lipa tűzforró fotóihoz, szóval ismét sikerült boldoggá tennie a rajongóit/hódolóit a népszerű énekesnőnek, aki hamarosan élete első mozifilmjében, a zseniális Matthew Vaughn által rendezett Argylle című akciófilmben fog debütálni színésznőként – az alkotás elvileg jövőre kerül bemutatásra, és állítólag Samuel L. Jackson, John Cena, Bryan Cranston, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell és többek között Henry Cavill is szerepelni fog benne.

Itt lehet megnézni Dua Lipa dögös képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás