promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor megmutatta az új, több milliós kocsifenevadját, ettől mindenkinek le fog esni az álla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Varga Viktor új autót szerzett magának, amivel már kényelmesebben tud utazgatni terepen.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Varga Viktor az ország egyik legmegosztóbb figurája, hiszen vannak, akik egyenesen a falra másznak tőle és a stílusától, meg persze olyanok is bőven akadnak, akik imádják őt, és egy igazi kreatív géniusznak tartják. Bármit gondolhat róla az ember, de az biztos, hogy egy rendkívül tehetséges művész – aki éppen a TV2 Párharc című műsorában látható a kedvesével.

Biztosan sokan látták már Varga Viktor csodálatos, tükörként csillogó, egyedi ezüst Ford Mustangját, amivel mindenhol rögtön a figyelem középpontjába került. Egy valóban remek, kifejezetten menő autóról van szó, ami sokak dédelgetett álma, de úgy tűnik, hogy az énekesnek most másra volt szüksége, ugyanis új járművet szerzett magának, ami merőben más, mint az imént említett csúcsverda.

Varga Viktor büszkén mutatta meg a közösségi oldalán az „új családtagját”, ami nem más, mint egy több milliós terepjáró, konkrétan egy Land Rover Defender, ami szintén szuper választás, főleg, ha túrázni akar menni vele az ember – a híresség pedig nagyon szereti a természetet, így ennek tudatában érthető, hogy miért ezt a kocsit választotta.

„FENEVAD! Mostmár mégtöbb eldugott sziklát tudok megmászni és rejtett erdőt és hegyet bejárni, ezzel a monster-rel, mégjobban kinyílik a vadon!”

– írta Varga Viktor.

A kommentelők persze örültek és gratuláltak neki, még Tóth Gabi férje, Krausz Gábor is kedvelte Varga Viktor terepjárós képét Instagramon. A Ford Mustang után kicsit meglepő, hogy a művész egy Land Rover Defender mellett tette le a voksát, de az biztos, hogy nem fog csalódni benne, ha újabb terepeket akar meghódítani vele, és egy megbízható, strapabíró társra van szüksége az utazásokhoz.

Itt lehet megnézni Varga Viktor új járgányát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás