promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sok(k) volt a szájrapuszi? Dudás Miki és párja szakítottak?
Borítókép:  youtube.com/Esküvő Classic Magazin (screenshoot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett második gyermeke 3 hete jött a világra. A gólyahír mellett azonban most szakításukról reppentek fel pletykák. 

Szemfüles reddit-es olvasók vették észre, hogy valami gond lehet a világbajnok kajakos és felesége az ex szépségkirálynő között, ugyanis a napokban kikövették egymást social media felületen és a közös képeiket is eltávolították. A kommentelők között többen is arra hivatkoztak, hogy elég rapszodikus a Nyerő párosból ismert házaspár kapcsolata. Ezeket a pletykákat erősíti az is, hogy Ivett bevallása szerint férje rendszeresen megcsalja őt attól függően, hogy épp milyen passzban van.

Napokban derült ki az is, hogy Dudás Miki a Farm VIP legújabb évadában a piros csapatot fogja erősíteni, ahol többek között Nyertes Zsuzsa, Szorcsik Viktória, Smaltig Dalma, Vajtó Lajos, Ifj. Schobert Norbert és Szarvas Andi is megméretteti magát a fődíjért.

Azonban egy érdekes fotó is felkerült reddit-re, ahol Dudás Miki Szarvas Andi játékos társával sétál meghitten ölelkezve és édesen csókolja homlokát, miközben feleségével lévő közös képek már sehol sem láthatóak.

 A sportoló legutóbb azt nyilatkozta a tv2-ben, hogy felnőtt léte ellenére nem zavarja, hogy szájon puszilja szüleit.

"Én a mai napig például, ha ciki, ha nem, 31 évesen anyának és apának egy szájrapuszival szoktam köszönni. Úgyhogy ezt el tudom képzelni a saját fiamnál, most is a szájában vagyok egész nap, puszilgatom a finom babaszájat. Felnőttkorában is simán szájon puszilom, mert szerintem ebben semmi ciki nincsen."

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás