promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó duzzadó mellei bizonyítják, hogy ő az ország legdögösebb MILF-je
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó egy fürdőruhás képpel örvendeztette meg a követőit.

Az ország még a Való Világban ismerte meg Nádai Anikót, aki az évek alatt a magyar televíziózás egyik meghatározó alakja lett, hiszen szinte folyton láthatjuk őt a képernyőkön műsorvezetőként. Jelenleg egy kis pihenőt tart, hiszen nyáron megszületett a második gyermeke, emiatt pedig természetesen nagyon boldogok a szerelmével, Hajmásy Péterrel, akivel annak idején még a Nyerő párosban is szerencsét próbáltak, de végül nem sikerült győzedelmeskedniük.

Nádai Anikó rendszeresen posztol a több, mint 394 ezer követővel rendelkező Instagram oldalára, így sokszor láthatjuk őt a kedvesével, gyerekeivel, kutyájával, illetve egyedül is. Persze a reklámbejegyzések sem maradnak el, hiszen a hozzá hasonló hírességeknél ez alap, de a műsorvezetőnek most mégis sikerült meglepnie az embereket egy vadító képpel – rég volt erre példa.

Egy virágmintás fürdőruhában, a dús kebleit kidobva, mosolyogva pózolt Nádai Anikó a legújabb fotóján, amit már több ezren kedveltek Instagramon – nem csoda, hiszen elképesztően csábító ezen a romantikus hangulatban lőtt felvételen a sztáranyuka, akit sokan az ország legdögösebb MILF-jének is neveznek.

Nádai Anikó bomba formában van, szebb, mint valaha, csak úgy ragyog, Hajmásy Péter pedig egy igazán szerencsés férfi. A kommentelők sem bírták ki, hogy ne árasszák el szívecskés hangulatjelekkel és dicséretekkel a szóban forgó képet, szóval a műsorvezető megint tarolt egy nagyot, és közben sokakat boldoggá tett.

Itt lehet megnézni Nádai Anikó fürdőruhás képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás