promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: Lakatos Márk olyat mondott G.w.M balhéjáról, amire senki sem számított
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk sem bírta szó nélkül hagyni G.w.M és Kulcsár Edina Guccis botrányát.

A minap nagy port kavart, mikor G.w.M kirakott egy képet, amin tetőtől talpig Gucci ruhában szerepel a szerelmével, Kulcsár Edinával. A kommentelők csúnyán nekiestek, hiszen nem mindenkinek tetszett ez a fajta „nagyzolás”. A már-már gusztustalan támadásokra határozottan reagált a rapper, de a megnyilvánulása csak olaj volt a tűzre:

„Büszkének kellene lenni a rosszindulat helyett, hogy magyar sztárok is tudnak nemzetközi szinten megjelenni...”

Utána még a világ egyik leghíresebb énekesnője, Billie Eilish is egy Gucci szettben borzolta a kedélyeket egy eseményen, így sokan rögtön egy lapon emlegették őt G.w.M-mel:

Ahogy az várható volt, a csipkelődős kis kritikáiról és a különleges stílusáról ismert stylist, Lakatos Márk is megosztotta egy TikTok videóban a véleményét ezzel a balhéval kapcsolatban, de sokakat meglepett a megnyilvánulása, hiszen a legtöbben azt hitték, hogy majd jó keményen beleáll G.w.M-be, és feltörli vele a padlót, de helyette inkább megvédte őt – erre pedig senki sem számított.

„Most pedig G.w.M bátyját és Edina nénjét fogom egy kicsit bevédeni, ugyanis nemrégiben közzétett egy posztot, hogy ugyan álljanak már le a szemét kommentelők, és inkább arra legyenek büszkék, hogy vannak olyan magyar sztárjaink, akik nemzetközi szinten tudnak megjelenni. Na, hát kérem szépen, először én is fetrengtem ezen a poszton, aztán közben eszembe jutott, hogy mennyi érzelem, szenvedély, keserűség és harag van G.w.M-ben, mi szerint nem tudják egyszerűen értékelni a rajongók azt, hogy komoly energiát, pénzt fektetnek abba, hogy tényleg tetőtől talpig Gucciban jelenjenek meg, miközben vannak olyan külföldi sztárok, hagy ne mondjam Billie Eilish-t és kedves partnerét, akik Gucci paplanban és pizsamában jelentek meg a nemrégiben megtartott eseményen, amiért egyébként a Gucci 1,2 millió dolcsit fizetett nekik. Hát hol van itt az igazság? Az én bátyjámat meg a nénjémet miért nem szponzorálja már be a Gucci, tényleg, ha már ekkora erőfeszítést tesznek. G.w.M bátyja! Csináljatok, amit akartok, a többiek meg k*pják be!”

– mondta Lakatos Márk.

Ezek alapján Lakatos Márk G.w.M-ék mellett van, bár az is lehet, hogy volt egy kis gúny is a szavai mögött, nehéz megmondani. Az biztos, hogy meglepő volt, amiket mondott, hiszen tényleg arra számítottak az emberek, hogy nekimegy a rappernek – talán majd legközelebb.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás