promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbikával és Csutival jön a Farm VIP 3. évada - bejelentették az új versenyzőket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meglepő nevek is vannak a Farm VIP idei játékosai között.

Hétfőn elindult A Konyhafőnök VIP új évada, amiben Rubint Rella is fakanalat ragadott, november 21-én pedig elindul a TV2-n a Farm VIP, amiben az ifjabb Schobert Norbi is versenyezni fog. Tulajdonképpen ha Rubint Réka még mindig a Dancing with the Stars-ban lenne, és Schobert Norbert is leszerződött volna valamelyik televíziós műsorhoz, akkor kijelenthetnénk, hogy a Schobert-Rubint família javarésze képernyőn van.

Schobert Lara jelenleg is a Sztárban sztár leszek! online háttérműsorának riportereként tevékenykedik a csatornánál, és eljött az ideje, hogy a fiatal Schobert Norbika is televíziós híresség legyen, és őt is jobban megismerje az ország. A TV2 kedden jelentette be, hogy kikkel indul el a Farm VIP új évada november 21-én.

A vadonatúj szériában a piros csapatot erősíti Nyertes Zsuzsa, Szorcsik Viktória, Smaltig Dalma, Szarvas Andi, Vajtó Lajos, Ifj.Schobert Norbert, Dudás Miki és Mischinger Péter, míg sárga színekben versenyzik majd Dr.Hevesi Kriszta, Görgényi Fruzsi, Völgyi Zsuzsi, Tuvic Aleksandra, Visváder Tamás, Szabó András Csuti, Cooky és Budavári Fülöp.

A játék szabályai változatlanok: a 16 játékosnak falusi körülmények között kell helytállniuk; az állatok gondozásán túl különböző termelési feladatokban, valamint további erőt próbáló és ügyességi kihívásokban küzdhetnek meg a versenyben maradásért.

Hogy Novák Zalán és Fehér Holló után ki lesz a Farm VIP idei győztese, az csak több hetes küzdelem után fog kiderülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás