promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Győzőt Mérai Kata a szobanövényekhez hasonlította, hiába adták át a helyüket Marics Petiék?
Borítókép:  TV2 (screenshot/Ázsia Expressz)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barátok Közt egykori színésznőjének is egy kicsit kezd elege lenni a showmanből.

Marics Peti és Valkusz Milán azért is adták fel a játékot, hogy Gáspár Győzikéék bent maradhassanak. Amikor a showman és felesége utolsóként ért a célba a hajszánál, a ValMar fiúk szót kértek, és egy hosszabb monológot előadtak, aminek a vége az volt, hogy szerintük Győzikéék megérdemelnének egy második lehetőséget.

„Úgy érzem őszintén, hogy a Győzőék sztorija nincsen szépen lezárva, szerintem ők meg tudnák oldani azt, hogy ezzel a brigáddal sokkal szebb véget írjanak ehhez a történethez,"

- foglalta össze Marics. Gáspárék mivel éltek a lehetőséggel, így ők folytathatták és folytathatják a játékot tovább.

Azt hinné az ember, hogy ettől egy kicsit megjavul a hozzáállásuk a többiekhez s igyekszenek mindenkivel jó viszonyba kerülni, de nem. Már Gelencsér Timivel is, - újra -, összebalhézott Győzike, amikor a legutoljára párcsere volt és ők ketten voltak az egyik új párosítás. Azért a műsor szerkesztői nem bízzák a véletlenre a drámát, nem igaz? Timi a kamerának négyszemközt is teljesen kikelt magából,

„Bíztam abban, hogy többet fogok nevetni, mint sírni. Arra számítottam, hogy ez egy jópofa dolog lesz. Hát, ez a mi kettősünknél nem így lett. Oké, az volt a feladata, hogy fizikailag hátráltasson, de az nem egyenlő azzal, hogy mentálisan megpróbálja tönkretenni a másikat."

Timihez hasonlóan azonban Mérai Kata és Gyebnár Csekka is megszokta kapni a magáét a magyar celeb-, és showmantől. Az egykori Barátok közt színésznője, - és ez most esett le, hogy az RTL-től hirtelen a TV2-re váltott Mérai, de vajon ez mikor történhetett? -, tehát a színésznő esténként Élő videókkal szokott bejelentkezni a saját Facebook oldalán, hogy az aznapi történésekről beszéljen.

Legutóbb szóba hozta Győzikét is, hogy szerinte milyen típusú személy is, és ő maga hogyan igyekszik vele bánni.

„Vannak azok a típusú emberek, akik kiventillálják magukból a feszültséget. Győző ilyen. Volt nekem egy nagyon kedves, hát olyan nagymamaanyósom, Zsuzsi. Ő mondta mindig: ’Kislányom, azért adott a Jóisten két fület, hogy az egyiken be, a másikon meg ki,"

- kezdte Kata, majd hozzátette,

„Győzővel pont ez a helyzet. El kell engedned a füled mellett, amit beszél. Vagy mint egy kisgyerek, mint egy kamasz. Azt szoktam mondani a szülőknek, hogy pont annyit kell reagálni egy kamaszra, mint egy szobanövényre. Hagyni kell a sarokban: nő, néha hoz egy levelet, annak nagyon kell örülni, időnként meg kell locsolgatni, és akkor elvan.”

Nos, szobanövényhez még nem hasonlították a Romantic frontemberét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás