promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szokásos BDSM-aktussal indult az este, amikor a férfi magához tért, semmire nem emlékezett
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenkinek vannak érdekes történetei, amelyeken utóbb jót mosolyog, vagy szívesen ecsetel alkoholmámorban úszva - ebben az állapotban természetesen már baromi hangosan és általában teljesen artikulátlanul - közeli barátainak egy kis kocsma valamelyik rejtett szegletén, azonban egy Reddit-felhasználó inkább az anonimitást választotta, amikor beszámolt az egyik legdurvább szexuális élményéről. 

"Szóval, BDSM-kapcsolatban voltam egy sráccal, aki egy este bekötötte a szemem, megbilincselt, összeláncolta a combjaimat, szóval egészen nekiindultunk a dolognak" - indítja a történetet a Dogzillas_Mom nevű Reddit-felhasználó. A BDSM egy gyűjtőszó az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, amely magyarul a „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus” fogalmakat jelöli.

Azonban a férfi nemrég agyműtéten esett át, és még mindig voltak problémái. Az esemény tehát ment a maga rendjén, majd egy ponton a férfi megszakította az aktust, és csak annyit mondott: "Várj egy percet, bébi!", és rohama lett.

"Szerencsére –  ez szokatlan volt – a kezeim véletlenül a testem előtt voltak összebilincselve, így le tudtam venni a szemkötőt, hogy lássam, mi a fenéért ad ki ilyen furcsa hangokat. Még mindig meg voltam bilincselve és a lánc is rajtam volt, de valahogy sikerült az oldalára fordítanom, viszont a bilincs kulcsait nem találtam meg még akkor sem"

- részletezte a rohamot a felhasználó, akinek aztán valahogy sikerült leszednie a láncokat a lábáról, és nagyjából ekkor tért magához a férfi. Partnere megkérdezte, hol vannak a bilincs kulcsai, mire a férfi úgy nézett rá, mintha fogalma sem lenne, mit jelentenek ezek a szavak. Aztán észrevette, hogy bilincs van a nőn, és teljesen kiakadva megkérdezte, hogy ki  tette ezt vele. Az elbeszélő eleinte nem értette, miért kérdezi ezt a másik, aztán kénytelen volt rájönni, hogy a társa semmire nem emlékszik, olyannyira, hogy elfelejtette a saját fétisét is.  

Végül a nő megtalálta a bilincs kulcsait és a férfi gyógyszereit is, amelyeket beadott neki, és egész éjszaka őrizte. Csakhogy a férfi egy óra múlva már mindenre emlékezett, és végül úgy döntöttek, befejezik, amit elkezdtek.

"Ez volt a legfurcsább szexuális élményem. Néha még mindig röhögök rajta"

- összegzett a Reddit-felhasználó és hozzáfűzte, hogy a dolog nagyon régen történt, a férfi pedig jól van, olyannyira, hogy az ország másik felébe költözött, és a mai napig jó baráti viszonyt ápolnak. Igaz, a szex-ügyet nem nem nagyon emlegetik egymásnak. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás