promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp egyből lecsapta Amber Heard kétségbeesett próbálkozását: újabb fejezet nyílt az évtized celebperében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jelenleg 2 millió dollár miatt megy a huzavona Johnny Depp és Amber Heard között.

Az év egyik legkiemelkedőbb bulváreseménye volt Johnny Depp és Amber Heard jogi csatája, miután a színész rágalmazás és becsületsértés miatt beperelte az exfeleségét, aki annak idején bántalmazással vádolta őt, és emiatt Hollywood teljesen hátat fordított A Karib-tenger kalózai-széria sztárjának. A pert végül Johnny Depp „nyerte meg”, a tárgyalássorozat pedig olyan izgalmas volt, hogy még film is készült belőle:

Az emberek jelentős többsége is Johnny Deppnek adott igazat a nyilatkozatok és megnyilvánulások láttán, de Amber Heard nem adta fel a harcot, és szinte egyből fellebbezett. Nem járt sikerrel, de azért sokak meglepetésére egy egyesek által kétségbeesett próbálkozásnak nevezett húzással részgyőzelmet ért el, ugyanis 2 millió dollárt ítéltek neki oda, amiért a színész ügyvédje az egyik nyilatkozatában koholmánynak nevezte a színésznő vádjait – de itt még nem ért véget a történet.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Johnny Deppnek kéne fizetnie azért, amit az ügyvédje mondott Amber Heardről. Nos, a világsztárnak is pontosan ez juthatott az eszébe, ugyanis rögtön rákontrázott az ítéletre egy hasonló indokkal ellátott fellebbezéssel – vagyis hiába tűnt úgy, hogy végre véget ért az évtized celebpereként is emlegetett ügy, ezek szerint még nincs vége.

Minden bizonnyal nem számít nagy összegnek ez a 2 millió dollár Johnny Depp számára, szóval elég valószínű, hogy igazságérzet, illetve büszkeség munkálkodik a döntése mögött – érthető, hiszen senki se akarna más megnyilvánulása helyett ennyit fizetni.

Johnny Depp amúgy hamarosan Magyarországra jön, így könnyen lehet, hogy majd összefuthatnak vele Budapesten a hazai rajongói:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás