promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Menet közben nyomtalanul tűnt el egy férfi a buszról, újabb háromszög borzolja a kedélyeket
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amerikában van egy kis csendes város Vermont. De nem csak arról híres, hogy milyen kellemes itt élni, hanem arról, hogy emberek tűnnek el nyomtalanul. 

A Bennington-háromszög Vermont délnyugati részén egy olyan területet jelöl, ahol több ember eltűnt már. Frieda Langer 1950 október 28-án tűnt el. Mint előtte több tucat ember, úgy Frieda is nyomtalanul köddé vált. Egy őszi napon Frieda és unokatestvére túráztak a Glastenbury-hegy közelében. Minden normálisnak azon a csípős őszi napon, mindaddig, amíg Frieda hirtelen eltűnt az erdős ösvényről. Annak ellenére, hogy sokáig keresték semmi nyomát nem találták a fiatal nőnek. Az ügy érdekessége, hogy hét hónappal később a teste előkerült, egy oszlop tetején találtak rá, abban a térségben, ahonnan eltűnt.

 Ugyanazt a ruhát viselte, mint az eltűnésekor, érdekesség, hogy a teste nem bomlott le, és nem lehetett megállapítani a halál okát. 

Olyan volt, mintha tíz perccel korábban halt volna meg. Senki sem látta honnan jött, nem volt szemtanú sem az eltűnésére sem az előkerülésének körülményeire.

A benningtoni háromszögben soha nem találtak áldozatokat. Eltűntek emberek a saját kertjükből, saját ágyukból, benzinkutról, kunyhóból. Az egyik ember, James Tetford, a buszon ülve tűnt el.

Miután egy fagyos délután meglátogatta rokonait St. Albans-ban, Tetford felszállt a buszra, hogy Benningtonba utazzon, ahol lakott. A Bennington felé tartó buszon14 másik utas utazott és mindannyian arról tanúskodtak, hogy az egykori katona elszundikált a buszon ülve. Mire azonban a busz öt perccel később megérkezett volna a rendeltetési helyére, Tetford úr eltűnt. A holmija a buszon maradt és egy naptár állt nyitva azon az ülésen, ahol ült. Magának az embernek nyoma sem volt. Azóta se történt ehhez hasonló.

A katona eltűnése után három évvel ugyanolyan furcsa eset történt. A tizennyolc éves Paula szintén a Glastenbury-hegyi úton sétált, akit egy idős pár követett.

Látták is Paulát elhaladni egy sziklás részen, majd nyomtalanul eltűnt. Soha többet nem hallottak felőle.

Sorra tűntek el az évek alatt az emberek, de magyarázat soha nem volt arra, miért tűnnek el az emberek a Bennington háromszögben. Mint kiderült már az indiánok idején is rosszhíre volt a térségnek, ugyanis az indiánok elkerülték a Glastenbury sivatagot, mert azt hitték, hogy gonosz szellemek kísértik. Csak temetkezési helyként használták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás