promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalás történt az Ötöslottó sorsoláson két éve? Hatalmas botrány tört ki akkoriban, és még mindig felemlegetik
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Botrányt okozott az egyik 2020-as ötöslottó sorsolás.

Sokan meg vannak róla győződve, hogy a lottósorsolások meg vannak rendezve, hogy a nyeremények már jóval a nyerőszámok kihúzása előtt szét vannak osztva, és az egész csak arra megy ki, hogy hétről-hétre pénzt csikarjanak ki a hiszékeny, megvezethető emberekből. A közösségi média telis-tele van olyan hozzászólásokkal, amelyekben mindenféle összeesküvés-elméletről irogatnak.

Persze a kétkedők eddig egyszer sem tudták bizonyítani a maguk igazát, de nem is akarják. Vannak viszont olyanok, akik 2020 óta nem hisznek a lottósorsolások hitelességében, ugyanis két évvel ezelőtt történt az az Ötöslottó-sorsolás, ami hatalmas botrányt okozott akkoriban, és azóta is gyakran felemlegetik.

A 34. héten, 2020. augusztus 22-én az alábbi nyerőszámokat húzták ki az Ötölottón:

8, 25, 72, 80, 90.

Néhány hétten később, a 39. heti sorsoláson (2020. szeptember 26.) pedig szinte ugyanazokat a számokat húzták ki:

8, 23, 72, 80, 90.

A játékosok közül sokan felháborodtak ezen: úgy vélték, hogy csalás történt. Két évvel a botrányt kirobbantó sorsolás után az egyik Facebook-csoportban valaki ismét felemlegette az akkori játékot. A férfi elmondása szerint azóta sem töltött egyetlen szelvényt sem - nemcsak Ötöslottót, de más fajtát sem -, pedig előtte rendszeresen játszott. Persze azt a mai napig senki se tudta bebizonyítani, hogy valóban csalás történt volna, persze nincs is szó ilyesmiről, csak egyesek nem tudják elfogadni, hogy míg valakinek rögtön bejönnek a számai, ők sok évnyi lottózás után sem tudtak nyerni nagyobb összeget.

A 2020. szeptember 26-i sorsolás még mindig elérhető a YouTube-on:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás