promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Győző újra az összeomlás szélén? Elátkozva érzi magát a showman
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győzike már nem igazán érzi jól magát a TV2 műsorában.

Győzike száján mindig az van, ami a szívén is: így az Ázsia Expressz az elejétől kezdve többnyire tőle hangos. Kezdődött azzal, amikor Gelencsér Timiéket csalással vádolta meg, hogy nem tisztelték eléggé és egyáltalán nem játszanak a lányok sportszerűen. Majd jöttek Marics Petiék is, akikkel összerúgták a port: Győző szerint a fiúkból is hiányzott a tisztelet.

Gáspár Bea férje eleve nincs olyan jó mentális egészségi állapotban, és a stressz hatására csak hamarabb jönnek ki rajta a pánikrohamok és összeomlások, mint ami általános helyzetben megszokott:

A TV2 műsora már negyedik hete zajlik, és ez a celebpárosokon meg is látszik, mégis a legjobban a Gáspár-család urán látszik, hogy lassan elér a tűréshatáráig. A legutóbbi adásban ez annyira kijött, hogy Győzike legszívesebben vissza se ment volna a többiekhez, mert nem érzi jól magát a társaságukban és szerinte mindenki kétszínű és álszent, ő pedig ebből többet nem kér.

„Nekem nincs kedvem visszajönni ezek közé!”

- mondta a showman Ördög Nórának.

Győző ezzel a többi versenyzőre utalt, amit - érthetó módon - senki sem vett jó néven és ennek hangot is adtak, aminek egy újabb összevitatkozás lett a vége. Mérai Katát sem kellett félteni, és a következő tanáccsal látta el Győzikét az „ezek" kifejezés után:

„Egy mondattal tudok neked segíteni: fel tudod adni”.

Erre Győzike azt felelte, hogy csak azért nem adja fel, hogy Katának ne legyen öröme. Ilyen előjáték után indult el útjára a Gáspár házaspár, és amikor stoppolás közben sokáig senki nem akarta felvenni őket, a celeb rögvest megjegyezte:

„Ezek elátkoztak minket. Olyan átkot szórtak ránk, hogy az nem igaz”.

Meg lehet érteni a frusztráltságot, a veszekedéseket, a fáradtságot: akár lelki, akár testi, de azt viszont nem, ha megengedjük magunknak, hogy a többi embert tárgyiasítsuk. Arról nem is beszélve, hogy Győzike volt az, aki a legtöbbször hozta fel a tisztelet szót a többieknek, mszerint tiszteletlenek vele és nem bírják őt: de ha elvárunk valamit másoktól, akkor saját magunktól miért nem?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás